La Farga acollirà el primer Saló de Xarxes Socials

La Farga Centre d’Activitats acollirà els propers 16 i 17 d’abril el primer Saló de Xarxes Socials que ens presentarà un nou format d’esdeveniment relacionat amb aquest sector.

Aquesta primera edició, organitzada per Barcelona Community, estarà dedicada al client final i apostarà per un concepte diferent de saló tant en el disseny global, formats i continguts. L’objectiu és el d’oferir entreteniment i interacció amb empreses del sector i coneixement de les xarxes socials per part dels visitants.

El I Saló de Xarxes Socials ocuparà uns 2.000m2 del recinte principal de La Farga i comptarà amb 40 espais d’interacció, més de 30 debats amb un format àgil i ràpid, més de 20 influencers que formaran part del saló com a ponents fent tallers i vídeos en directe, amb molta participació entre els seguidors.

Cal destacar la presència de Comunitats Online els dos dies de saló, tant en espai físic com Meet Up, lloc de reunió de les comunitats on podran debatre i fer activitats. En aquest apartat hi haurà comunitats com les de Cosplay, que tindran un paper important diumenge a la tarda.

El saló comptarà amb un espai Gamer amb PC’s, PlayStation, WII i Xbox on se celebraran tornejos, conferències i tallers impartits per experts en el sector; un espai de tecnologia i fotografia, de Moda & Bellesa, de manualitats, espai de sector turístic i sector gastronòmic.

Un altre dels fets destacats d’aquest saló serà el #Sundaykids, proposta d’oci familiar per desenvolupar activitats i productes dirigits al públic infantil.

Dins el saló també es faran tot un seguit d’accions de prevenció per evitar perills a les xarxes socials, com tallers d’ús de les xarxes per trobar feina.


X