Vacunació Farga Covid Franja

La Farga també acull la vacunació de la franja d’edat entre 70 i 79 anys

A L’Hospitalet el 27% de la població total ha rebut la primera dosi de la vacuna i el 9% té la cobertura completa amb les dues dosis o amb la dosi única de Janssen

El Departament de Salut de la Generalitat ha ampliat la vacunació de persones de 70 a 79 anys també a la sala polivalent de La Farga (entrada pel carrer de Girona), amb les vacunes de Pfizer i Janssen, a través del sistema de ticketing o de demanda d’hora. En aquest equipament es vacuna també la població de la franja entre 60 i 69 anys. 

A més, des dels CAP de L’Hospitalet es continua trucant per telèfon a la franja d’edat entre 70 i 79 anys, citant les persones per vacunar-se en un dels casals amb cita prèvia. A banda de la sala polivalent de La Farga, s’està administrant la vacuna, amb cita prèvia, al Casal Can Serra, al Casal d’Entitats de Collblanc-la Torrassa, al Casal Ermita, al Casal de Ca n’Arús, al Casal de Pubilla Cases i al Casal Provençana. 

A L’Hospitalet, en data del passat dilluns 26 d’abril, el 27% de la població total ha rebut la primera dosi de la vacuna. Per franges d’edat es tracta del 92% de la població de més de 80 anys, el 65% de la població entre 70 i 79 anys, el 50% de la població entre 60 i 69 anys i el 10% de les persones entre 16 i 59 anys. 

Pel que fa a la cobertura completa de la vacuna, el 9% de la població total de L’Hospitalet ha rebut les dues dosis o la dosi única de Janssen: el 60% de les persones de més de 80 anys, el 12% de la població entre 70 i 79 anys, el 6% del sector entre 60 i 69 anys i el 5% de la població entre 16 i 59 anys. 


X