La Farga, el gran escenari del Dia d’Andalusia a L’Hospitalet

La Farga Centre d’Activitats torna a ser escenari dels actes principals del Dia d’Andalusia a L’Hospitalet, que enguany arriba a la 29a edició.

El cap de setmana del 27 i 28 de febrer l’espai principal del recinte s’omplirà del millor de l’art i la cultura andalusa en aquestes tradicionals Jornades Commemoratives, organitzades per la Federación Coordinadora de Entidades Andaluzas de L’Hospitalet, i que enguany són en homenatge a la ciutat de Màlaga.

Aquestes són les activitats que s’han de celebrar La Farga Centre d’Activitats des de dissabte 27 de febrer, a partir de les 17 hores.

Dissabte, 27 de febrer
17h. Actes centrals del Dia d’Andalusia. Festival d’Entitats (1a part)
Participen: Hermandad Nuestra Señora del Rocío Rocieros de Carmona (cor rociero), Asociación Cultural Andaluza Hijos de Paradas (cor rociero), Hermandad Nuestra Señora del Rocío de L’Hospitalet (cor rociero), Asociación Cultural Andaluza de L’Hospitalet (quadres de ball), Casa de Huelva de L’Hospitalet (quadres de ball), Asociación Cultural Andaluza Hijos de Paradas (quadres de ball), Hermandad Nuestra Señora del Rocío Pastorcillo Divino (cor rociero), Real Cofradía Virgen de la Cabeza (cor romero), Asociación Cultural Andaluza Marismas del Guadalquivir (quadres de ball), Asociación Amigos de Santa Eulalia (quadres de ball) i Tertulia Flamenca de L’Hospitalet (quadres de ball).

22h. Marta Quintero

Diumenge, 28 de febrer
9.30h. Tradicional Ofrena Floral a l’olivera
A càrrec de la Coral de la Asociación Cultural Andaluza Casa de Baena en Catalunya i amb la participació de la Colla Jove Castellera de L’Hospitalet i la Escola Municipal de Música-Centre de les Arts de L’Hospitalet.

10h. Festival d’Entitats (2a part)
Actuació de l’Agrupación Musical Asociación Cultural Andaluza Cofradía 15+1 de L’Hospitalet.

10.30h. Missa Rociera
Oficiada pel rector Enric Canet
Els cants litúrgics van a càrrec del cor rociero de la Hermandad Nuestra Señora del Rocío Pastora Almonteña.

12.00h. Espai juvenil
Participen: Coro Semilla Rociera de la Peña Flamenca Antonio Mairena, Asociación Cultural Andaluza Hijos de Paradas (quadres de ball), Hermandad Nuestra Señora del Rocío Pastora Almonteña (quadres de ball), Asociación Cultural Andaluza de L’Hospitalet (quadres de ball), Centro Cultural Andaluz Blas Infante (quadres de ball) i Tertulia Flamenca de L’Hospitalet (quadres de ball).

13.30h. Degustació del plat típic andalús
Ofert per l’Escola d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

17h. Festival d’Entitats (3a part)
Participen: Asociación Cultural Andaluza Hijos de Bedmar (cor), Asociación Cultural Andaluza Casa de Baena en Catalunya (coral), Centro Cultural Andaluz Blas Infante (quadres de ball) i Hermandad Nuestra Señora del Rocío Pastora Almonteña (quadres de ball).

18.30h. Festival de Radiolé
Participen: José María Ruiz (ganador de La Voz Kids 2015), Andy y Lucas, Parrita, Las Carlotas, Requiebros, Sombra y Luz, María de la Colina, Manuel Fernández, Taxi Love, Durano, Calaita i Rubén Martín.