Farga tardor

La Farga es prepara per a una tardor esplèndida

La tardor a La Farga de L’Hospitalet comença amb força activitat programada amb nombrosos esdeveniments de tot tipus i per tots els públics. Per primera vegada acollim l’AMFest, tornen Fira Gran i Creativa i seguim sumant edicions del Barcelona Beer Festival, Japan Weekend i Expoterraria.

Obre el calendari de tardor l’AMFest, el festival de músiques incòmodes, sorolloses i experimentals, que per primera vegada arriba a La Farga. Durant quatre dies del 6 al 9 d’octubre, 28 artistes i bandes ompliran el recinte amb públic a qui “encara els importa la música”, tal i com diuen els organitzadors, que després d’una desena d’edicions a Barcelona, han escollit L’Hospitalet per celebrar aquest festival.

El Barcelona Beer Festival ja es un clàssic de La Farga i torna del 14 al 16 d’octubre per oferir-nos el millor del món de la cervesa artesana. Enguany és una edició especial, la desena, d’un certamen que cada any que passa se supera i creix. Durant el BBF es farà, com sempre, el lliurament dels VII Barcelona Beer Challenge, on es donarà a conèixer el premi de la Millor Cervesera de l’Any, la Millor Cervesa Novell, el Premi Innovació, el premi Steve Huxley i els premiats amb la nova categoria Platinum.

Fira Gran torna a La Farga de L’Hospitalet després d’anys en altres emplaçaments. El Saló de la Gent Gran de Catalunya és un certamen amb molt recorregut, es va inaugurar per primera vegada l’any 1999, coincidint amb l’any Internacional de la Gent Gran. FiraGran, que se celebrarà del 19 al 21 d’octubre, ofereix un gran ventall d’activitats, conferències, debats i informació adreçada a la gent gran del país.

El darrer cap de setmana d’octubre torna el Japan Weekend, el saló que ens ofereix tot allò relacionat amb el món del manga, anime, cos play i cultura japonesa, amb música, gastronomia, conferències i exposicions. La novetat d’enguany del Japan Weekend són les dates, que per primera vegada a La Farga es durà a terme el 29 i 30 d’octubre.

Novembre amb Expoterraria i Creativa

El primer cap de setmana del mes de novembre, dissabte 5, arriba amb una nova edició d’Expoterraria, la Fira Internacional de Rèptils, Amfibis, Peixos, Invertebrats i Petits Mamífers, que com és habitual al recinte ens permet conèixer millor tot allò relacionat amb aquests “també” animals de companyia.

El gran esdeveniment de novembre, del 10 al 13, arriba de la mà del saló Creativa Barcelona, el principal certamen espanyol especialitzat en les Manualitats i les Artesanies, ​​inicia una nova singladura de la mà de La Farga de L’Hospitalet i de l’empresa especialitzada en fires PROFEI SL. Tots dos han signat un acord de col·laboració per organitzar conjuntament aquesta històrica cita que ha reunit milers de seguidores en les darreres edicions, i també molts seguidors.

El món de les manualitats, la creativitat, el patchwork, scrapp i en general tot allò relacionat amb el “Do it yourself” es donarà a Creativa Barcelona, ​​a la seva seu de sempre: La Farga de L’Hospitalet. El món Creativa es consolida com a alternativa a la forta digitalització de l’oci actual.

Per tancar la tardor 2022, el cap de setmana del 3 i 4 de desembre arriba un esdeveniment de nova creació, que neix a La Farga: SAGA, saló del Gaming, amb tot allò relacionat amb els videojocs en català, impulsat per Plataforma per la Llengua.

Dins de l’agenda, el recinte també va acollint les jornades d’exàmens i proves que convoca la Generalitat per al sector del transport, i les convocatòries del propi Ajuntament de L’Hospitalet de selecció de personal.


X