Creativa Farga 2017

La Farga Centre d’Activitats es torna a omplir de Creativa

12a edició del Saló Creativa

Tot és a punt a La Farga Centre d’Activitats per al Saló Creativa, que obrirà les seves portes dijous, dia 9, i fins diumenge 12, en una nova edició a les nostres instal·lacions, preparades per acollir en la seva totalitat aquest esdeveniment referent europeu del sector.

Creativa, el Saló de les manualitats i la creativitat, organitzat per Conceptum, arriba enguany per celebrar la seva dotzena edició, on es donaran cita 100 expositors, dels quals 18 vénen per primera vegada; s’oferiran més de 600 hores de tallers de diferents nivells i tècniques; 10 exposicions d’artistes internacionals i nacionals; hi haurà un espai per a nens, totalment gratuït amb diverses activitats, una nova àrea de bricolatge i una infinitat d’activitats participatives del món de la creació manual.

En època de crisi l’enginy creix i neixen també les oportunitats, s’aprèn a reutilitzar més i a donar un altre ús als objectes quotidians que ja no serveixen. El Saló Creativa ha estat protagonista en els últims 11 anys de l’explosió d’aquest enginy en l’àmbit de la creació manual, testimoni del talent d’aficionats i professionals d’aquest sector.

Nombroses activitats

Per a aquesta edició a l’espai de tallers de CreativAcademy s’han convidat a blocaires de referència en el sector com Santa Pazienzia i talleristes reputats com Jardín Cósmico i De Todo un Poco que oferiran tallers amb diferents nivells, ensenyant tècniques de les últimes tendències.

Després del seu èxit a Madrid, CreaBrico by Handfie s’estrena també a L’Hospitalet amb tallers, concursos d’habilitats, sortejos i demostracions dedicades exclusivament al bricolatge.

També hi haurà la zona especial per a nens Creativa Kids, amb tallers i activitats diverses que de manera totalment gratuïta oferirà contínuament diversió als més petits de la casa.

La Farga Centre d’Activitats acull aquest saló referent europeu de l’oci creatiu, les manualitats i les labors, ocupant els 8.500m2 de la planta baixa del recinte preparat per acollir aquest esdeveniment multitudinari que farà de L’Hospitalet, la ciutat referent, el proper cap de setmana, per a molts aficionats i aficionades d’aquest món creatiu.

Edició 2016