Concerts Festes Farga Leiva Oreja

Leiva, Elefantes i La Oreja de Van Gogh, a La Farga

Cap de setmana 22 i 23 d’abril

La Farga de L’Hospitalet tornarà a acollir els concerts de les Festes de Primavera. Per aquest any 2017 Leiva, Elefantes i La Oreja de Van Gogh actuaran a les nostres instal·lacions el cap de setmana del 22 i 23 d’abril.

Dissabte, 22 d’abril, a les 20.30 hores, el cantautor madrileny Leiva presentarà els temes del seu darrer disc, ‘Monstruos’, el tercer treball en solitari després de deixar el duet Pereza. Com a teloner actuarà el grup barceloní Elefantes, que també ha tret un nou disc titulat ‘Nueve canciones de amor y una de esperanza’.

La Oreja de Van Gogh és una de les bandes més importants del pop nacional. Ara ha iniciat una gira de presentació del seu nou treball, titulat ‘El planeta imaginario’, un disc amb noves cançons per celebrar 20 anys de carrera musical amb els seus seguidors. La Farga serà l’escenari de presentació, el diumenge 23 d’abril, a partir de les 19 hores.

Les entrades per als dos concerts es poden comprar on line als webs d’El Periódico, The Project, Atrápalo, Ticketea i Ticketmaster i a les taquilles de La Farga el mateix dia dels concerts. El preu de venda anticipada és de 22 euros (més despeses de gestió).


X