Magic Farga

Magic Internacional omple tota La Farga

Segona edició a La Farga

Magic Internacional arriba de nou a La Farga de L’Hospitalet, per segona vegada, aquest cap de setmana del 15 al 17 de novembre.

Aquest saló, tot un referent en el món de la nova espiritualitat i creixement personal, supera cada any els rècords d’assistència i participació, tant de públic com d’expositors.

Més de 16.000 m2 ompliran La Farga Centre d’Activitats i La Farga Congress per acollir 45 conferències, 8 masterclass i 2 tallers de temàtiques relacionades amb la manifestació de la nova espiritualitat, el benestar personal i la salut, així com el món de l’esoterisme, coneixements ocults, arts endevinatòries i misteris en general.

En l’edició d’enguany l’organització, New Magic Planet Group S.A, ha convidat fins a 50 ponents, a més que també comptarem amb més 120 expositors relacionats amb el sector.

Entre els convidats torna a destacar la mèdium Marilyn Rossner, Diana Dahan, Xela Lozano, Sergio Lecesse, entre d’altres.

Magic Internacional espera que tornin els 25.000 visitants d’edicions anteriors, per fer d’aquest saló el més important que se celebra a Europa.

Programa Magic Internacional


X