Mayor Zaragoza Farga

Mayor Zaragoza, present a la Trobada Estatal d’Aprenentatge-Servei

L’EMMCA participa a la jornada

Federico Mayor Zaragoza serà un dels protagonistes de la 10a Trobada Estatal d’Aprenentatge-Servei que s’ha de celebrar aquest divendres a La Farga Congress. L’exdirector general de la Unesco i president de la Fundació Cultura de Paz pronunciarà la conferència “Aprendre a ser lliures i responsables”.

La Farga acull durant tota la jornada de divendres, 1 de desembre, aquest esdeveniment que inclou el lliurament dels Premis Aprenentatge-Servei, organitzats per la Xarxa Espanyola d’Aprenentatge-Servei, l’editorial Edebé i la Fundació Educo, amb la col·laboració de diverses empreses, entitats socials i institucions: Obra Social “La Caixa”, DKV Seguros, CENEAM, Fundació Princesa de Girona, ACIDH, Fundación Anabella, Mullor S.A., Abacus i Ajuntament de L’Hospitalet.

També hi haurà la conferència-diàleg “La ciutat i l’Aprenentatge-Servei” amb Josep Ma Puig Rovira, catedràtic de la Universitat de Barcelona, Ángel Viveros, alcalde de Coslada i l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín.

En aquesta jornada, presentada per l’actor Pep Planas, també tindrà un paper destacat l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts (EMMCA) de la ciutat que faran diferents actuacions durant el dia.

Els premis que es lliuraran volen promoure l’Aprenentatge-Servei, una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i compromís social i cívic. Aquest any, l’organització ha escollit 12 projectes guanyadors i 20 projectes finalistes d’entre els més de 244 projectes rebuts, un 40% mes que l’edició passada. L’acte tindrà també la veu dels mateixos alumnes participants en els projectes premiats, que explicaran la seva experiència, així com tallers sobre les qüestions bàsiques d’aquesta metodologia i la seva aplicació.

Programa 10a Trobada Estatal d’Aprenentatge-Servei


X