YoMo Farga

Més de 25.000 visitants per a un exitós YoMo

La segona edició del YoMo, Youth Mobile Festival, ha tancat aquest dissabte amb un bon balanç

Del 26 de febrer a l’1 de març, 314 escoles i 22.000 estudiants i educadors de Catalunya, dels quals 31 centres i 2.100 estudiants són de L’Hospitalet, han passat per aquesta enorme exposició que uneix ciència, tecnologia i smartphone. Entre els estudiants de la ciutat, el 52% són nois i el 48% noies.

L’Hospitalet ha estat present amb un estand, on una desena de centres de la ciutat —cinc escoles i cinc instituts— han mostrat els seus projectes més innovadors, en el marc del programa “Fem tàndem L’H”.

En aquest sentit l’alcaldessa de L’Hospitalet Núria Marín creu que el recinte de La Farga s’ha consolidat com a seu del festival. “Els objectius d’aquest certamen coincideixen plenament amb els de l’Ajuntament. Volem fomentar les vocacions cientificotecnològiques entre els estudiants de la ciutat, molt especialment entre les noies. El certamen dóna l’oportunitat a tots aquests estudiants d’establir els seus primers contactes amb la robòtica i la tecnologia, uns sectors que no paren de créixer i de generar oportunitats”.

Marín també ha celebrat la iniciativa de dur a terme per primer cop, el YoMo Family Day per a famílies de la ciutat amb fills menors, i que ha estat una jornada fantàstica amb més de 5.000 visitants.


X