Miquel Rius, director del BBF: ‘És un repte venir a L’Hospitalet’

Del 24 al 26 de març

Els organitzadors del Barcelona Beer Festival (BBF), que acollirà La Farga Centre d’Activitats a finals de març, han presentat l’esdeveniment a la fàbrica de cervesa artesana Fort, única empresa fabricant de cervesa de L’Hospitalet.

El BBF, que va néixer fa 6 anys amb la voluntat de donar a conèixer la cervesa artesana al gran públic, es trasllada per primera vegada a la Farga de L’Hospitalet, buscant un espai més ampli on poder créixer. De fet, Miquel Rius, director de l’esdeveniment , ha manifestat que s’espera unes 45.000 persones: “És un repte venir a L’Hospitalet. Confiem que atraurem a públic nou”.

Al Barcelona Beer Festival, el més important del sud d’Europa de cervesa artesana, hi participaran unes 350 marques de cervesa, amb especials i exclusives, activitats per a professionals i després de l’èxit de l’any passat, la 2a edició del Barcelona Beer Challenge, un concurs en expansió per escollir la millor cervesa artesanal.

En aquest sentit, Miquel Rius, director del BBF, ha dit que el sector de la cervesa artesana viu un moment d’or. “Cada vegada hi ha més locals, més projectes cervesers. A més Barcelona s’està consolidant com una de les capitals del sector. Cada cop tenim més públic internacional”, ha explicat.

El BBF ha triat la fàbrica de la cervesa artesana Fort per presentar el festival. Fort és una de les cerveses que participarà a l’esdeveniment. Fa 10 anys que fabriquen cerveses que busquen conjugar la creativitat i la tradició.

Fort va guanyar el campionat del festival de l’any passat en la categoria Californian Common.