vacunació vacunación Farga

Molt bon ritme de vacunació a La Farga

Actualment la mitjana de vacunats és de 5.000 persones diàries i durant l’agost serà de 3.000

La Farga Centre d’Activitats seguirà durant l’estiu sent un dels punts de vacunació massiva que ha disposat el Departament de Salut per tot el territori.

Ara amb la vacunació oberta també per als joves de la franja de 16 a 29 anys, Catalunya ha iniciat la vacunació de l’última franja de població que resta pendent de vacunar-se després del repunt de contagis, precisament entre els més joves.

Durant la segona quinzena de juliol la mitjana de vacunació a La Farga ronda els 5.000 diaris de mitjana, mentre que durant el mes d’agost està previst vacunar de mitjana diària a unes 3.000 persones.

Marta Pallarés, coordinadora del punt de vacunació de la Farga, ha assenyalat en declaracions a TV L’Hospitalet que “ja portem uns dies vacunant als més joves i la veritat és que estant responent força bé a la crida que s’ha fet des de Salut i totes les cites que s’oferten acaben omplint-se“. 

Pallarés ha assegurat que s’insisteixi en la web de Salut per trobar cita i encara que durant aquestes dies és complicat, finalment sempre s’acaba trobant lloc i dia per poder vacunar-se.

Recordem que per a demanar cita cal fer-ho a través del portal: vacunacovidsalut.cat