Creativa 23.500

Nou èxit de públic a Creativa, amb 23.500 assistents

Saló referència europea de l”Oci Creatiu’

El Saló Creativa celebrat un cop més a La Farga Centre d’Activitats s’ha tancat amb la visita de 23.500 persones, confirmant el creixent interès personal i professional que desperten les activitats vinculades amb l’art de la creació manual.

A L’Hospitalet s’ha exhibit una completa i variada oferta d’alta qualitat, que reafirma Creativa com el Saló de referència europea en el sector de l”Oci Creatiu’.

Amb 10.000 m2 d’ocupació, 130 expositors van presentar una amplíssima diversitat de nous productes i les noves tendències en materials i estris per manualitats. 27 d’aquets nous expositors participaven per primera vegada a Creativa.

Els 600 tallers d’iniciació o avançats de diferents tècniques i amb tradicionals i nous materials impartits per artistes professionals han registrat una plena ocupació. En l’àrea de CreativAcademy aquest any s’han potenciat els tallers impartits per bloggers conegudes en el sector com són: Brico i Deco, Alquímia Deco, Xènia Craft i My scrap Lab.

Brillen la Màsterclass, exposicions i desfilades

La màsterclass de diumenge de Raquel Adsuar va ser un dels punts de més interès, a més de la primera edició del “Creativa Fashion Design” on els alumnes de l’Escola Atelier Disseny i Moda Gemma de Barcelona, van exposar els seus dissenys més creatius i originals durant els 4 dies de la fira. Diumenge l’organització va comunicar que la guanyadora del xec de 500€ era el vestit “Michele” dissenyat per l’alumna Michaela Dascal.

Les exposicions també han destacat enguany com les d’artistes de renom internacionals i nacionals: Creativemamy, Jejoma, Patch Fil D’Or, Carrot Cake, Dayka Trade, Manualitats Urrea, Filohmena i Decoman.

Les desfilades de dissabte van ser el 8è Fashion Boulevard del Club de l’agulla, on es va poder gaudir dels nombrosos dissenys per a nens i adults creats per les alumnes i professores d’aquesta botiga referent de l’oci creatiu a Barcelona. A banda, per a aquesta edició es va augmentar la quantitat de demostracions gratuïtes realitzades a la fira de la mà de professionals i experts que van oferir diferents explicacions de com utilitzar productes, com fer diferents tècniques i molt més.

La principal conclusió del certamen, per part de Conceptum, empresa organitzadora, és l’excel·lent salut de la qual gaudeix el sector comercial de les manualitats tenint en compte la gran acollida dispensada a la mostra pel públic i els alts nivells de visita registrats en els estands.

El visitant ha tingut l’oportunitat d’accedir a una completa exposició de botigues de material, bloggers, dissenyadors i creadors de referència en el món de les manualitats; associacions professionals i totes les marques que actualment proveeixen de material l’aficionat/a a les manualitats, vivint així una experiència Creativa.