Creativa Farga

Nova etapa de Creativa Barcelona de la mà de La Farga i Profei SL

• Nou equip organitzador format per l’empresa PROFEI SL i La Farga de L’Hospitalet
• L’esdeveniment se celebrarà del 10 al 13 de novembre de 2022 a La Farga de L’Hospitalet
• Creativa Barcelona és la fira líder del sector a Espanya

El principal esdeveniment espanyol especialitzat en les Manualitats i les Artesanies, el Saló Creativa Barcelona, ​​inicia una nova singladura de la mà de La Farga de L’Hospitalet i de l’empresa especialitzada en fires PROFEI SL. Tots dos han signat un acord de col·laboració per organitzar conjuntament aquest històric esdeveniment que ha reunit milers de seguidores i en les darreres edicions, també molts seguidors.

El món de les manualitats, la creativitat, el patchwork, scrapp i en general tot allò relacionat amb el “Do it yourself” es donarà cita del 10 al 13 de novembre de 2022 a Creativa Barcelona, ​​a la seva seu de sempre: La Farga de L’Hospitalet. El món Creativa es consolida com a alternativa a la forta digitalització de l’oci actual.

Per a posar en marxa aquest certamen s’ha constituït un Comitè Organitzador format per expositors i experts, a fi de definir les tendències actuals i organitzar un esdeveniment en què tinguin veu directa les empreses que conformen el sector.

Creativa Barcelona s’ha marcat com a objectiu principal donar resposta, a través d’una oferta variada i de qualitat i amb unes activitats paral·leles d’alt nivell, a les necessitats del cada cop més nombrós i exigent públic aficionat a les artesanies, manualitats i tot allò relacionat amb el món del lleure creatiu.


X