Òmnium adaptades Farga

Noves activitats a La Farga, adaptades i segures

Tornen els actes multitudinaris en un recinte preparat i adaptat a les circumstàncies

Òmnium Cultural ha celebrat aquest dimecres un acte de posicionament públic sota el lema “Fem-nos lliures”, amb l’assistència de diferents personalitats del Govern de Catalunya i del Parlament de Catalunya, així com els representants de la societat civil, des de sindicats a entitats socials, culturals i esportives, i la Junta Nacional d’Òmnium, amb el seu president al capdavant Jordi Cuixart.

Aquest acte ha confirmat que, en aquest escenari de pandèmia, es poden celebrar diferents activitats adaptades, en diferents formats, de forma segura i complint amb les mesures vigents marcades per les autoritats sanitàries.

L’acte d’Òmnium ha acollit unes 250 persones, totes assegudes, amb la distància de 2 metres entre cadira i files. L’equip tècnic de La Farga Centre d’Activitats ha col·laborat estretament amb l’organitzador, tal i com és habitual, en la implementació i disseny de l’esdeveniment.

Aquest acte també ha estat transmès en directe via streaming, amb la qual cosa diferents sales del recinte també han servit per situar tots els controls de realització i producció, així com les sales per a l’organització.

La Farga Centre d’Activitats ha estat i està a punt per poder fer celebracions adaptades de tot tipus amb l’assistència de públic, des de concerts, convencions, congressos i jornades, tal i com s’ha pogut comprovar en els recents concerts de Festes de Primavera, amb l’assistència de 1.000 persones en cada concert, i l’acte d’aquest dimecres d’Òmnium Cultural.

L’amplitud dels seus espais, i els diferents accessos al recinte permeten que La Farga sigui un espai segur, amb el compliment de les mesures actuals, que a mesura que avanci la vacunació s’aniran relaxant. A hores d’ara, això permet seguir celebrant diferents exàmens multitudinaris de diverses administracions, que ja tenim en agenda, corresponents a proves de selecció de personal.


X