Beer Farga

Noves dates per al Barcelona Beer Festival

Quarta edició a La Farga de L’Hospitalet

Les noves dates del Barcelona Beer Festival estan previstes del 16 al 18 d’abril de 2021, després de l’anunci que ha fet l’organització.

La direcció de l’esdeveniment ha decidit ajornar definitivament el festival que s’havia de fer el 2020 i buscar una nova data ja a la primavera, i les previsions sobre la crisi sanitària siguin més favorables.

El BBF estava previst celebrar-se el passat mes de març però el dia abans de la seva posada de llarg, es va decretar l’estat d’alarma i el posterior confinament.

Des de l’organització del Barcelona Beer Festival s’ha confirmat que La Farga Centre d’Activitats seguirà acollint aquest certamen referent de la cervesa artesana.

Per al seu director, Mikel Rius, la fira del proper mes d’abril “mantindrà totes les senyes d’identitat i filosofia de l’BBF però amb totes les adaptacions necessàries per garantir la seguretat pel que fa al Covid-19”.

Mikel Rius ha volgut agrair a tot el sector el suport que “ens han prestat aquests mesos així com la comprensió i l’ajuda rebuda”. Rius també ha agraït a tots aquells que “han entrat a la nostra botiga i han comprat producte”, avançant que “les entrades de l’edició del 2020 valdran per 2021”.