14a edició Creativa Farga

Obre la 14a edició de Creativa

Del 7 al 10 de novembre

La Farga de L’Hospitalet ja té a punt un any més el saló Creativa, el saló de referència de les manualitats i les labors. Amb més de 200 tallers, 114 firmes representades, així com múltiples exposicions i demostracions, la 14a edició de la fira aspira a superar els gairebé 24.000 visitants de l’any passat.

Als 9.000m2 del saló hi haurà cabuda per a tots els apassionats del DIY (Do It Yourself) i s’impartiran més de 200 tallers, 30 activitats gratuïtes i exposaran fins a 114 firmes nacionals i internacionals, enguany amb representació de marques portugueses, italianes, angleses i brasilenyes. Creativa abraçarà totes les disciplines imaginables de l’univers de les manualitats com ara patchwork, scrapbooking, ganxet, macramé, lettering, aquarel·la, decoupage, estampació, punt de creu.

Enguany també s’incorporaran tècniques fins ara inèdites a la fira com ara el quilling (consisteix a enrotllar i donar forma a tires de paper creant dissenys) i exposicions de mosaics (per Josep Zorrilla), així com decoració creada 100% amb cartró amb resultats sorprenents (Feliz Lozal).

A l’anterior edició de Creativa Barcelona hi van assistir 24.000 persones que van poder gaudir dels tallers impartits tant per CreativAcademy com pels influencers del món DIY presents. “En aquesta edició apostem per una presència àmplia d’influencers per apropar als més joves un món que fins fa poc havia sigut bastant tradicional”, defensa Inés Moreno, Directora de Creativa.

Paral·lelament, i apostant per la inclusió, diverses persones associades a la ONCE prendran part d’un taller de teixir i d’altres manualitats, unes activitats que afavoreixen la estimulació tàctil, que tindrà lloc el diumenge 10 de novembre entre les 11:00 i les 13:00.

Primer Certamen de Bloggers Creativa

La 14a edició de Creativa Barcelona ha convocat el primer Certamen d’Influencers Creativa, que premiarà a les joves promeses que comencen a despuntar als blogs i les xarxes socials. Aquest esdeveniment s’agrupa en cinc categories: Patchwork, Scrapbooking, Fil (crochet, macramé, knitting…), Deco i Costura.

Un jurat compost per diverses personalitats destacades del DIY seleccionaran als cinc guanyadors que rebran un premi en metàl·lic i el dret a tenir un espai de tallers gratis a la pròxima edició de Creativa.

Eleccions a Creativa Barcelona

Creativa Barcelona també està de campanya electoral. Aprofitant la festa de la democràcia, cinc de les disciplines presents al saló: el patchwork, l’scrap, el ganxet, la costura i el bricolatge, es postulen com a candidates a gaudir de més espai i notorietat de cara al Creativa Barcelona de 2020. Els assistents podran informar-se del “programa electoral” que oferirà cada candidatura i fer la seva votació en una urna habilitada durant les jornades de dijous i de divendres, que serà quan es farà el recompte oficial i es nombrarà la candidatura guanyadora.

Per a més informació: saloncreativa


X