Farga YoMo Family Període Periodo

Obrim el període de grans fires i salons

YoMo, destaca al febrer

La Farga Centre d’Activitats obre el període per rebre els propers tres mesos el gruix dels seus esdeveniments de la primera meitat de l’any.

El retorn del YoMo, del Beer Festival, i de salons clàssics com Japan Weekend i RetroMotor ompliran el recinte firal d’activitats multitudinàries.

El mes de febrer comença enguany amb la celebració de les XXXIII Jornades Commemoratives Dia d’Andalusia a L’Hospitalet, amb la ciutat Jerez com a ciutat convidada.

Dimarts 18 arriba el Road Show de Fyvar (Associació de Fabricants i Venedors d’Articles Promocionals i Publicitaris). Aquest saló professional ja es va celebrar a La Farga el 2016.

La darrera setmana de febrer torna el YoMo, Youth Mobile Festival, organitzat per GSMA. Del 25 al 29 de febrer, acollim per tercera edició, aquest festival dedicat a la ciència, la tecnologia, l’enginyeria, l’art, el disseny i les matemàtiques per a joves.

La Farga Centre d’Activitats i La Farga Congress estaran al complet en quant ocupació amb els seus més de 10.000m2 per rebre aquest esdeveniment internacional del Mobile World Congress.

El mes de març arriben els clàssics de La Farga amb el Japan Weekend (dies 7 i 8), el Beer Festival (dies 13, 14 i 15), RetroMotor, el Saló del cotxe i la moto d’Època (dies 27, 28 i 29). També el març, acollirem l’assemblea anual de l’Assemblea Nacional Catalana.

Per a l’abril, el dia 4, torna una nova edició d’Expoterraria i serem escenari dels concerts multitudinaris de les Festes de Primavera 2020.

En els propers mesos estem treballant per acollir a La Farga esdeveniments relacionats amb l’esport, el benestar personal, l’alimentació i els congressos de CIDUI, Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (1 al 3 de juliol), i el 16è Congrés de la UGT de Catalunya (16 al 18 de setembre).

Consulta la nostra agenda d’activitats.