Presentat el 16è Congrés de la UGT de Catalunya

16è Congrés de la UGT de Catalunya, del 16 al 18 de setembre, a La Farga de L’Hospitalet

L’alcaldessa, Núria Marín, i el secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, han presentat el 16è Congrés de la UGT de Catalunya, que tindrà lloc del 16 al 18 de setembre a La Farga de L’Hospitalet. A la trobada també han estat el tinent d’alcaldia de Planificació, Projectes Estratègics i Hisenda, Francesc J. Belver, i president de La Farga GEM, S.A. i el secretari local de la UGT, i també membre del Consell d’Administració de La Farga, GEM, S.A., Joan Barrachina.

L’alcaldessa s’ha mostrat satisfeta per la realització d’aquest Congrés a L’Hospitalet, “una ciutat amb una gran tradició sindicalista”, i a La Farga, “un exponent de la industrialització del segle XIX que amb l’arribada dels ajuntaments democràtics i arran de la mobilització ciutadana davant el seu caràcter contaminant es va transformar en un equipament de ciutat”.

El secretari general de la UGT ha explicat els eixos principals del Congrés, al qual assistiran 400 delegats i delegades i on es renovaran els òrgans de direcció i es treballaran els documents sindicals per als pròxims quatre anys. Camil Ros ha dit que serà “un congrés en positiu, on a més de reivindicar els drets perduts dels treballadors els darrers anys es presentaran propostes de nous drets en relació amb temes com ara el canvi climàtic, entre d’altres”.

La Farga Centre d’Activitats, amb més 6.500m2, i diferents espais de La Farga Congress, acolliran al setembre, aquest congrés d’un dels principals sindicats del país.


X