Primavera Farga Música

Quatre concerts per celebrar 20 anys de música a La Farga

Quatre concerts a La Farga

Les Festes de la Primavera celebren 20 anys de concerts a La Farga amb un augment dels espectacles i una programació de luxe que es desplegarà durant els dies 20, 21 i 22 d’abril. Demarco Flamenco, Mikel Erentxun, Jarabe de Palo, Damàris Gelabert i Sweet California seran els protagonistes d’una edició que es manté ferma en la seva aposta per oferir uns preus populars i es consolida com la gran cita musical de L’Hospitalet durant les festes.

El tret de sortida anirà a càrrec de Demarco Flamenco la nit de divendres 20 d’abril. L’artista que ha triomfat a Youtube escalfarà els motors dels assistents a les Festes de la Primavera amb el seu inimitable flamenc fusió.

Dissabte 21 abril es viurà la jornada més intensa amb una doble sessió protagonitzada per dos grans referents de la música espanyola: Mikel Erentxun i Jarabe de Palo. Primer, el cantautor basc presentarà el seu darrer treball en solitari, ‘El hombre sin sombra’, en un concert on combinarà nous temes i cançons ja consolidades com a èxits per a tota una generació. I per arrodonir la nit, l’incombustible banda liderada per Pau Donés celebrarà 20 anys als escenaris amb un concert on reviurà les seves cançons més populars com La Flaca, Depende o Grita.

Per tancar aquesta espectacular programació, diumenge 22 d’abril, Dàmaris Gelabert oferirà un concert matinal on repassarà els èxits que han fet i segueixen fent ballar a grans i petits. Ja al vespre, Sweet California rematarà la festa amb el seu pop juvenil que triomfa arreu del país.

La Farga de Centre d’Activitats és el recinte referent dels grans concerts multitudinaris de les Festes de Primavera.

Venda d’entrades a www.theproject.es