Quatre mesos de màxima activitat a La Farga

Primera cita, Exposólidos i Polusólidos

La Farga Centre d’Activitats comença el mes de febrer un període, fins el mes de maig, amb molta activitat que passa per congressos i salons internacionals molt consolidats, a fires i jornades de tot tipus.

EXPOSÓLIDOS I POLUSÓLIDOS (12, 13 i 14 de febrer)

El primer gran saló que arriba és Exposólidos 2019, el gran Saló Internacional de la Tecnologia i el Processament de Sòlids, previst per als dies 12, 13 i 14 de febrer. Aquesta és la 9a edició d’aquest saló bianual, que aplega el sector industrial dedicat a la tecnologia per a la manipulació, el processament i el transport de sòlids, materials a granel, pols secs, semi sòlids i separació líquids-sòlids.

Paral·lelament també se celebra Polusólidos, el Saló de Tecnologia per a les Captacions i Filtracions. Enguany la cita arriba amb una gran novetat: “Dinars sòlids” que tindran com a conferenciants el doctor en enginyeria industrial i exministre, Joan Majó (dimecres 13 de febrer) i el doctor en economia i dret, José María Gay de Liébana (dijous 14 de febrer).

Els dos certàmens, de caràcter internacional, els organitza Profei S.L., que des del primer dia ha confiat en La Farga Centre d’Activitats com espai idoni per aquest esdeveniment.

YOMO. THE YOUTH MOBILE FESTIVAL (del 26 de febrer a l’1 de març)

El congrés de telefonia mòbil, referent metropolità, també passa per La Farga Centre d’Activitats amb la celebració del YoMo, The Youth Mobile Festival. Del 26 de febrer a l’1 de març més de 22.000 escolars i educadors d’arreu del territori tenen aquesta cita a L’Hospitalet on la ciència i la tecnologia s’uneixen amb el mòbil.

En el YoMo els més joves descobriran estands interactius, tallers, conferències i espectacles on podran experimentar la ciència i la tecnologia més sorprenent i impressionant en un recinte ocupat amb 13.000 m2. També experimentaran amb una àmplia gamma de continguts en totes les àrees relacionades amb les disciplines STEAM.

JAPAN WEEKEND (9 i 10 de març)

El març comença a La Farga amb un cita clàssica i obligada per als amants de tot allò que envolta Japó. El Japan Weekend és un esdeveniment nascut el 2008, enfocat a donar a conèixer diversos aspectes de la cultura, costums i oci japoneses.

Els dies 9 i 10 de març al Japan Weekend podrem gaudir del millor de les sèries japoneses, concursos de cosplay, amb els millors cosplayers internacionals, i infinitat d’activitats en la que serà la 13a edició d’aquest esdeveniment sempre a l’alça.

BARCELONA BEER FESTIVAL (15, 16 i 17 de març)

El Barcelona Beer Festival torna a La Farga de L’Hospitalet, en la seva 2a edició al nostre recinte, apostant de nou per apropar al públic les darreres tendències i novetats del sector cerveser.

Curiositats, rareses i cerveses inèdites fan d’aquesta trobada un paradís pels amants del llúpol però també per aquells que volen descobrir-ne més sobre la cervesa. I és que el festival no vol ser una cita exclusiva per als professionals i els fans sinó una activitat amable i divertida apte per a tots els públics, inclòs el públic familiar.

El recinte de La Farga ha aportat les necessitats que reclamava el BBF: més espai, enguany amb més m2, confortabilitat pels assistents, facilitats logístiques pel professionals acreditats i finalment fluïdesa en l’entrada, evitant les llargues cues d’altres edicions.

RETROMOTOR BARCELONA (29, 30 i 31 de març)

Després de tres edicions dedicades gairebé en exclusiva al sector de la moto clàssica, RetroMotor Barcelona evoluciona el 2019 per donar resposta a la demanda dels clients i empreses expositores, que demanaven un saló que reunís tots els aficionats dels vehicles clàssics, tant cotxes com motos.
Així, RetroMotor Barcelona, saló del cotxe i la moto clàssica, comença una nova etapa, amb el cotxe clàssic també com a protagonista, fent un homenatge en aquesta ocasió al Mini i al Seat 1430. El certamen ocuparà 10.000 m2 d’exposició de cotxes i motos.

EXPOTERRARIA (4 de maig)

Tot un clàssic a La Farga és Expoterraria. Aquest certamen és la gran Fira Internacional de rèptils, amfibis, peixos, invertebrats i petits mamífers del sud d’Europa. Aquesta primavera és la 48a edició i cada vegada són més els adeptes que s’hi acosten a La Farga per gaudir d’aquest món animal.

SALÓ DEL CINEMA I LES SÈRIES (17, 18 i 19 de maig)

La quarta edició del Saló del Cinema i les Sèries arriba enguany el mes de maig, amb noves propostes. Aquest saló organitzat per Cinema World i La Farga de L’Hospitalet ens acosta tot allò relacionat amb el cinema i les sèries, zones interactives amb el visitant, propostes de crowdfunding, projeccions i xerrades sobre l’actualitat del sector. Milers d’aficionats al cinema i les sèries han passat per les edicions anteriors, en un recinte ocupat en la seva totalitat per aquest activitat cultural i d’oci.

CELEBRACIONS CIUTADANES I MULTITUDINÀRIES

La Farga és escenari habitual de les principals celebracions de la ciutat de L’Hospitalet, en dues cites al febrer, amb el Dia d’Andalusia, i a l’abril amb les Festes de Primavera.

Les Jornades Commemoratives Dia d’Andalusia a L’Hospitalet se celebren els dies 23 i 24 de febrer. Aquesta cita multitudinària està organitzada per la Federación de Coordinadora de Entidades Andaluzas de L’Hospitalet. El festival d’entitats, la tradicional “misa rociera” i la degustació d’un plat típic són els principals al·licients d’aquesta celebració que arriba a la 32a edició.

La música és la protagonista a La Farga per Festes de Primavera i el cap de setmana del 26 al 28 d’abril acollirem els principals concerts multitudinaris amb propostes per a tots els públics.

Tota la informació respecte el calendari d’esdeveniments de La Farga Centre d’Activitats el podeu trobar a www.lafargalhospitalet.com/agenda.