Represa Agenda La Farga

Represa amb força, a La Farga Centre d’Activitats

La Farga de L’Hospitalet ja té preparada la represa de les seves activitats a partir de setembre

Novament, salons, fires, concerts, cursos i esdeveniments multitudinaris ompliran els diferents espais del Centre d’Activitats.

RetroMoto Barcelona, el primer saló de la Moto d’Època i Accessoris arribarà a les nostres instal·lacions del 9 a l’11 de setembre. Aquest certamen està organitzat per Eventos del Motor i La Farga de L’Hospitalet i podrem veure tot allò relacionat amb el sector de la moto clàssica des d’una retrospectiva de Montesa passant per l’exposició de motocicletes campiones del Món, a més d’un munt d’activitats paral·leles.

El 13 de setembre de 2016 FYVAR (Associació Internacional de Fabricants i Venedors d’Articles de Regal Publicitari i Promocional) celebrarà a La Farga una convenció que comptarà amb la presència d’uns 500 professionals dels sector. Els expositors que participen són fabricants i majoristes afiliats a FYVAR.

El mateix 13 de setembre l’Escola Oficial de Patinatge Inline comença un nou curs, on novament faran classes de patinatge tots els dimarts i dimecres feiners.

A finals de setembre, el dia 30, arriba a La Farga Centre d’Activitats l’esdeveniment més multitudinari de la segona part de l’any. El concert solidari ‘Lo Mejor de Aquí y de Allí’ organitzat per la Cadena Dial ens portarà una trentena d’artistes internacionals entre els que destaquen Antonio Orozco, Carlos Baute, Carlos Rivera entre molts més.

A l’octubre, Expoterraria i al novembre, Creativa

El mes d’octubre serà el torn per a Expoterraria Barcelona (dissabte 15 d’octubre) que per segon any consecutiu mostrarà a La Farga el millor del món dels rèptils, amfibis, peixos, invertebrats i petits mamífers.

Creativa, el saló de les belles arts, labors i manualitats serà l’esdeveniment més destacat del mes. Creativa, des del seus inicis a La Farga, s’ha convertit a Catalunya en el certamen més important del sector d’oci creatiu.

La Farga Centre d’Activitats durant el darrer trimestre, i a l’espera de poder confirmar les activitats al voltant de Nadal, també acollirà les diferents proves que organitza el Departament de Territori i Sostenibilitat de Generalitat de Catalunya adreçades al sector del transport i diferents convocatòries d’exàmens de selecció de personal per a l’Ajuntament de L’Hospitalet.

El Saló del Cinema i les Sèries, a finals de gener

Per últim cal destacar que tant Cinemaworld com La Farga de L’Hospitalet segueixen preparant la segona edició del Saló del Cinema i les Sèries que se celebrarà el 27, 28 i 29 de gener de 2017.


X