Pepe Pi homenatjat a RetroMoto

RetroMoto Barcelona homenatjarà Pere Pi

Del 9 a l’11 de setembre, RetroMoto a La Farga de L’Hospitalet
  • Únic Campió d’Espanya en tres disciplines diferents: Motocròs, Velocitat i Trial
  • Descompte del 50% i aparcament a l’interior per a qui acudeixi a RetroMoto amb una clàssica
  • Venda gratuïta de motocicletes antigues entre particulars en un espai específic: Cover Corral
  • Espai gratuït perquè qualsevol club de motociclisme clàssic pugui exhibir-se

El primer saló monogràfic dedicat en exclusiva a la moto d’època, RetroMoto Barcelona, certamen que tindrà lloc a La Farga Centre d’Activitats entre els dies 9 i 11 de setembre, retrà un merescut homenatge a Pere Pi, un els grans noms del motociclisme català i espanyol i únic pilot de motos que ha assolit el títol de Campió d’Espanya en tres disciplines diferents: Motocròs, Trial i Velocitat.

A l’estand que es muntarà per a aquest homenatge a RetroMoto Barcelona es podrà contemplar alguna de les motocicletes amb què Pere Pi va córrer en el seu moment, així com diferents records d’aquella època, com trofeus, fotografies i diferent documentació relacionada amb el pilot català. Pere Pi no només va ser un gran corredor en el seu temps, sinó que a més va aportar diferents avenços tecnològics al món de les dues rodes, principalment en el camp del motocròs i el trial. Del seu enginyós cap han sortit molts “invents” que encara a dia d’avui s’utilitzen en les motos actuals, alguns dels quals també es podran contemplar a l’estand.

Amb 8 títols de Campió d’Espanya en el seu palmarès (1 de velocitat, 6 de motocròs i 1 de trial), Pere Pi Parera és un dels pilots més llorejats del nostre país i responsable de multitud de facetes en el món de la moto i també del ciclisme off road. Va ser pilot provador i directiu de Montesa, en la fàbrica on va treballar gairebé 25 anys i en la qual va desenvolupar diversos models de motocròs, enduro i trial. A finals dels 70 va fundar la marca Monty, fabricant de bicicletes de bicitrial, especialitat que també va impulsar. Pere Pi és pare del diverses vegades Campió del Món de Biketrial, Ot Pi, qui precisament ha agafat les regnes de l’activitat empresarial que va fundar el seu pare.

Per fi l’esperat punt de trobada dels aficionats

RetroMoto Barcelona, I Saló dedicat a la Moto d’Època i els seus Accessoris, obrirà les portes el proper 9 de setembre. En ser un certamen pioner que acapararà l’atenció de clubs, aficionats i professionals del sector, el saló vol facilitar la visita del major nombre de persones possible, de manera que els clubs interessats disposaran d’espai per a exhibir-se gratuïtament i qualsevol aficionat que acudeixi amb moto d’època de més de 25 anys podrà aparcar sense cost dins de la instal·lació i, a més rebre un descompte del 50% en la seva entrada.

També es disposarà d’una zona especial per a propietaris particulars, donant l’oportunitat a qualsevol persona de disposar de la seva pròpia àrea, amb places limitades, de venda gratuïta de motocicletes antigues (Cover Corral) i disposar també d’un 50% de descompte en el preu de l’entrada. La zona comercial la formen un centenar d’expositors, juntament amb el mercat de peces, recanvis, accessoris, llibres, documentació i tota mena d’elements que complementen el món de la moto clàssica.

RetroMoto Barcelona estarà obert tres dies, del 9 a l’11 de setembre, amb una previsió de més de cent expositors que ocuparan els 10.000 m2 coberts del recinte firal de La Farga de L’Hospitalet. L’horari en el qual el saló estarà obert serà el divendres 9, de 16.00 a 21.00 hores; el dissabte 10, ininterrompudament de les 10.00 fins a les 20.00 hores, sent la jornada que concentrarà el màxim nombre d’activitats paral·leles; i el diumenge 11 el certamen obrirà a les 10.00 per tancar portes a les 14.00 hores.

Amb la garantia d’Eventos del Motor

RetroMoto, I Saló de la Moto d’Època i Accessoris, està organitzat per Eventos del Motor, en aliança amb La Farga Gestió d’Equipaments Municipals, gestora de la instal·lació que allotja la iniciativa. Esdeveniments del Motor és una empresa líder en la posada en marxa i gestió de salons de vehicles d’època a la península Ibèrica. De la seva mà se celebren anualment AutoClássico de Porto (la major fira d’automòbil clàssic de la península), Retro Clàssica de Bilbao, o les Retro Auto&Moto de Màlaga, Galícia i València, que juntament amb RetroMoto de Barcelona formen la més important oferta en el sector.

Més informació sobre RetroMoto Barcelona en www.eventosmotor.com


X