Innova Farga

Segona edició d’Innova Barcelona, a punt

Organitzat per Conceptum i La Farga de L’Hospitalet

Aquest dijous obre de nou les seves portes Innova Barcelona. Saló Internacional de la Innovació, que per segona edició se celebra a L’Hospitalet, organitzat per Conceptum Spain i La Farga de L’Hospitalet.

Després de l’èxit de la primera edició, Innova Barcelona, se celebra fins dissabte ocupant uns 4.000m2 del recinte hospitalenc, amb més de 200 projectes d’innovació de fins a 10 països diferents.

Innova comptarà amb la participació de nous expositors com Vodafone, l’Institut Nacional de Tècnica Aeroespacial (INTA), el National Institute for Research and Development in Enviromental Protection de Rumania, Tinkerers Lab, Servocad i Bask-up.

La segona edició també disposa d’un interessant programa d’activitats, entre els quals destaquen:

  • Pau Garcia-Milà visita Innova Barcelona per a oferir una ponència sobre “Fast Innovation. Per què la velocitat importa en la innovació”.
  • Taula Rodona “Innovació, clau del desenvolupament empresarial”, organitzada per F. Iniciativas amb representació de Vallformosa, AEInnova, HP i Nissan.
  • Carlos Blanco ofereix una ponència sobre “Els principals errors dels emprenedors”.
  • Fòrum de Inversió organitzat per BANC (Bussiness Angels Network Catalunya).
  • Emilio Márquez ofereix una ponència sobre “Tendències imprescindibles per ser una empresa en el futur”.
  • Jornada d’Industria 4.0 organitzada per AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona) on participen Seat i Siemens.

Els sectors representats en aquesta segona edició d’Innova Barcelona són: Medicina i salut, Indústria i processos industrials, Energia i sostenibilitat, Serveis i turisme i Estil de vida, oci i cultura.

Una altra novetat és la col·laboració de Catalunya Emprèn, F. Iniciativas, BLE, PIMEC, SMART Cat, AEBALL i la Cambra de Comerç de Barcelona.

Consulta tota l’agenda d’activitats d’Innova Barcelona 2017.