El món del cinema i les sèries aterra a La Farga de L’Hospitalet

L’impuls del primer Saló del Cinema i les Sèries ja és una realitat, i tot comença a estar a punt perquè aquest divendres La Farga Centre d’Activitats obri les seves portes, a un esdeveniment que tothom coincideix que és una brillant idea per ser el punt de trobada de tot allò relacionat amb el món del cinema i les sèries des d’actors, directors, distribuïdores, productores i públic en general.

Aquest dimarts s’ha fet la presentació del Saló del Cinema i les Sèries, que organitzen conjuntament Cinemaworld i La Farga de L’Hospitalet per encetar la setmana més cinèfila de l’any a L’Hospitalet.

En aquest sentit el regidor de cultura de L’Hospitalet, Jaume Graells, ha destacat que aquest saló “És producte de l’empenta de gent molt emprenedora”, per afegir que “Volem que aquest saló comenci per quedar-se a L’Hospitalet”.

Per la seva banda el director del Saló del Cinema i les Sèries, Àlex Murrull, ha assenyalat que aquest esdeveniment “Ha de ser el punt de trobada de tota la indústria del cinema amb el públic en general, i ho fem perquè tothom es pugui sentir-se còmode”. En l’acte de presentació també han assistit l’actor Àlex Casanovas, “Encantat que sorgeixin aquestes idees” al mateix temps que ha recordat “La significació en els darrers temps de L’Hospitalet com a ciutat cultural”; i el director hospitalenc Juan Cruz que s’ha mostrat satisfet: “M’agrada que aquest saló es porti a terme a la meva ciutat”.

Per últim també ha intervingut el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Ocupació de L’Hospitalet i president de La Farga, Gestió d’Equipaments Municipals, José María García Mompel qui ha destacat tres punts importants al voltant d’aquest saló: “Apostem per la cultura, fet important per a aquesta ciutat per acabar de travar els barris”; “Que La Farga sigui també un dels grans escenaris dels grans projectes de ciutat com és el Districte Cultural” i el darrer punt “També ho fem per un factor econòmic, tant per a la indústria cultural com per a la pròpia societat de La Farga GEM, S.A. en la seva aposta de fer créixer el Centre d’Activitats i situar-lo com a centre de referència d’espais per multidisciplinars”.

El Saló del Cinema i les Sèries comptarà amb la presència de prop de 75 expositors entre empreses i associacions relacionades amb el sector: botigues especialitzades, escoles de cinema, distribuïdores, plataformes online de cinema i sèries, empreses tecnològiques, entitats sense ànims de lucre, entre d’altres.

Durant els tres dies de saló hi haurà nombroses activitats previstes entre conferències, xerrades, exposicions, projeccions i espais de participació, com la jornada de Taules Rodones protagonitzades per reconeguts actors, guionistes i directors.


X