Parc Infantil Trànsit Farga

Setmana de Parc Infantil de Trànsit

Activitat per a més de 500 escolars

La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet torna a organitzar un parc infantil de trànsit a La Farga Centre d’Activitats, destinat a 550 escolars de la ciutat, que passaran pel recinte a reforçar la seva educació vial.

Del 29 de gener a l’1 de febrer en 2.000 metres quadrats de La Farga es farà aquesta activitat que s’emmarca dins de la programació d’educació viària a les escoles per fomentar l’ús de la bicicleta i la seguretat viària.

Els escolars de la ciutat que hi assistiran, en horaris de matí i tarda, són més de mig miler d’alumnes de 5è i 6è de primària de 12 centres educatius de la ciutat, que durant el curs participen en el programa ‘Anem en bicicleta’, organitzat per la Guàrdia Urbana per fomentar entre els escolars aquest sistema de transport saludable i no contaminant.

L’activitat d’aquesta setmana a La Farga consta de tres tallers: un parc infantil de trànsit per simular la circulació en un entorn urbà, un circuit d’habilitat per adquirir destresa en la conducció de bicicletes i una ambulància de la Guàrdia Urbana per saber què fer davant d’un accident.

L’objectiu és que els infants prenguin consciència d’una conducció segura i puguin detectar situacions de risc, que millorin el seu comportament com a conductors de bicicleta adquirint actituds de respecte i civisme, i que adquireixin habilitats i destresa per a la circulació en un entorn urbà.


X