Expoterraria

Torna Expoterraria, el saló de rèptils, amfibis, peixos, invertebrats i petits mamífers

Dissabte, 6 de novembre, de 9.30 a 19 h a La Farga Centre d’Activitats

Aquest certamen, tot un clàssic a La Farga de L’Hospitalet, és la concentració més gran d’aficionats del sud d’Europa. Expoterraria celebra enguany la seva 54a edició.

Entre les diferents activitats d’Expoterraria 2021 podràs gaudir de ponències, tallers i exhibició de muntatges. Enguany destaca aquest programa d’activitats:

11 h i 16 h. TALLER D’INVERTEBRATS EDUCATIU INFANTIL/JUVENIL. A càrrec de SERGI ROMEU VALLÈS de Fasmids.com.

11 h i 16 h. Ponència: QUÈ PINTA UN VETERINARI EN UN MÓN D’AFICIONATS ALS RÈPTILS I AMFIBIS? A càrrec de XAVI VALLS VETERINARI EXÒTICS.

12 h i 17 h. Ponència: MALALTIES GREUS EN TORTUGUES TERRESTRES: VIRUS I BACTERIES AMB GRAN IMPACTE EN CAUTIVITAT I LLIBERTAT. A càrrec d’ALBERT MARTÍNEZ-SILVESTRE de CRARC (Centre de Recuperació d’Amfíbis i Rèptils de Catalunya).

12 h. Workshop: MUNTATGE D’UN BIOTOP DEL LLAC INLÉ. A càrrec de NICOLÁS RODRÍGUEZ LUCHORO de Little Tree Design Biotopes.

13 h i 18 h. Ponència: CONTROL DE‌ MALALTIES EN ‌AMFIBIS SILVESTRES‌ I CAUTIUS. A càrrec de BARBORA THUMSOVÁ i JAIME BOSCH de SOSamfibis.

17 h. Workshop: MUNTATGE D’UN PALUDARI. A càrrec de BALBI VAQUERO d’Aquaflora i ALEJANDRO RÍOS de Little Tree Design Biotopes.

Totes les activitats tenen una durada aproximada de 45 minuts.