Kaliu Park Farga

El Kaliu Park omple de Nadal La Farga de L’Hospitalet

La pista i el tobogan de gel oberts el 14, 15 i 16 de desembre

El proper divendres 21 obre Kaliu Park, l’Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet, que inclou la gran pista de gel, el tobogan gegant, el Circ d’Hivern i un munt d’activitats lúdiques per a tots els públics. La màgia del #NadalLH, amb el Kaliu Park, retorna a La Farga amb més força oferint experiències d’oci, lleure, emocions i sensacions.

La pista i el tobogan de gel tornen a obrir el cap de setmana del 14 al 16 de desembre, i a partir de divendres 21 obrirà tot el Kaliu Park, al complet, amb un espai de jocs, tradicions i art. Tot plegat conformarà el Kaliu Park, previst durant les vacances escolars, en tres espais diferenciats: Kaliu Gel, Kaliu Creatiu i Kaliu Lúdic.

En el Kaliu Gel, que ja va acollir amb els primers patinadors del 7 al 9 de desembre, trobarem la mítica pista de gel i el tobogan gegant. La pista de gel tindrà una superfície de 1.600m2 on es pot patinar amb lloguer de patins. Hi ha també uns 200m2 de pista infantil per aquells patinadors/es primerencs. El tobogan gegant torna a fer les delícies de tothom i de fet és una de les grans atraccions del Kaliu Park. En els seus 40 metres de llarg per 14 d’ample ja llisquen grans i petits.

Torna el Cird d’Hivern

L’espai per a la cultura, el Kaliu Creatiu, tornarà a aixecar el teló del gran Circ d’Hivern que ens proposa l’entitat hospitalenca, Per Amor a L’HArt, on hi haurà activitat de circ, tant d’espectacle com tallers. El Kaliu Creatiu també deixarà moments per al ball amb una altra entitat de L’Hospitalet, Street Dance Area, que faran diferents actuacions de ball.

El Kaliu Lúdic està reservat per a un munt d’activitats, també per a tots els públics, per despertar l’enginy i les emocions dels més petits. Aquesta àrea, compta amb espais de lleure, dirigits per als jocs entre als adults i infants, que inclou diferents inflables, com un rocòdrom gegant, el ‘Món del Joc’ amb jocs tradicionals, jocs gegants, cordes i salts de llançaments i zona de malabars, i una ludoteca infantil, de 200 m2 amb elements de psicomotricitat, activitats de pre-esport, jocs simbòlic, construccions i equilibris.

El Kaliu Park també tornarà a tenir el taller de maquillatge i la visita del Pare Noel i els Reis Mags perquè els nens i nenes puguin depositar els seus desitjos. El Pare Noel estarà els dies 21, 22, 23 i 24, a partir del 27 serà un dels tres Reis Mags qui estarà present fins el dia 5 de gener al migdia.

El Kaliu Park serà d’entrada lliure per a tothom, excepte les activitats de Kaliu Gel on caldrà obtenir una entrada. El Kaliu Park obrirà cada dia, del 21 de desembre al 7 de gener. El 21 de desembre de 17 a 21h, i fins el 7 de gener, des de les 11 hores fins les 21 hores. Hi haurà horaris especials el dia 25 de desembre (d’11 h a 14 h i de 17 h a 21h) i el 31 desembre (d’11 h a 19 h).

Consulta tots els horaris a www.kaliupark.cat.