Tot a punt a La Farga per rebre la màgia de la música

La Farga Centre d’Activitats ja és a punt per rebre un any més els tres grans concerts multitudinaris de les Festes de Primavera que comencen aquest dijous 21 d’abril.

L’espai principal del recinte ja té l’enorme escenari que acollirà els concerts d’Hombres G (Divendres 22 d’abril, a les 21.30h.), Loquillo, Los Suaves i Boni (Dissabte 23 d’abril, a les 20.30h.) i Antonio Orozco (dissabte 24 d’abril, a les 19h.).

Hombres G portarà a La Farga els grans èxits de la banda; David Summers i els seus companys celebren 30 anys d’èxits amb una gira antològica que recupera els temes que els han convertit en autèntics clàssics del pop espanyol. Una cita ineludible amb una de les pàgines més divertides, cantables i ballables de la nostra història musical.

Otra noche sin dormir: parte 2 és el títol del concert que protagonitzaran Loquillo, Los Suaves i Boni. Loquillo presentarà nou disc a L’Hospitalet, Los Suaves oferiran un dels últims concerts de la seva anunciada gira de comiat i Boni, guitarrista i compositor de Barricada, estrenarà la seva proposta en solitari.

L’hospitalenc Antonio Orozco tancarà les Festes de Primavera. L’any passat va obrir les festes amb el pregó i enguany torna a la ciutat per presentar el seu disc més recent Destino. Grans temes com Devuélveme la vida, Qué me queda o Rarezas certifiquen la vàlua d’aquest artista.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS. Autorització menors

Venda d’entrades: entrades.elperiodico.cat/


X