Treballant amb més força

Treballant per tornar amb més força

Mesures excepcionals

Els tres salons suspesos per les afectacions de la situació sanitària produïda pel COVID-19, Barcelona Beer Festival, RetroMotor i Expoterraria, ja estan treballant amb La Farga Centre d’Activitats, per tancar noves dates per poder celebrar aquests esdeveniments.

La Farga de L’Hospitalet esta gestionant el seu calendari anual per possibilitar la celebració d’aquests salons que no només són importants per a la ciutat sinó per a la seva incidència en el sectors econòmics que representen.

Salons ajornats

Barcelona Beer Festival, aquesta setmana ja tenia pràcticament muntat el saló i que s’havia de celebrar aquest cap de setmana, ha anunciat que comença a treballar en la possibilitat d’una nova data en els propers mesos. La direcció del festival també ha iniciat la gestió de les peticions de devolució de les entrades. Barcelona Beer Festival agraeix totes les mostres de suport i comprensió que els estan fent arribar.

RetroMotor, que s’havia de celebrar els dies 27, 28 i 29 de març, és el segon saló que ens ha anunciat la decisió d’ajornar l’esdeveniment. El saló del cotxe i la moto d’època ja mira de fer el certamen en els propers mesos. Aquesta decisió, segons l’organització, es fonamenta més en el compromís amb les empreses i participants que han confiat en Retromotor Barcelona com a plataforma comercial, assumint que l’escenari restrictiu actual pot perjudicar el nivell de qualitat, varietat i diversitat de l’oferta exposada, així com el retorn generat per aquesta participació i el possible impacte en la imatge i percepció de la mateixa entre el seu públic objectiu. Eventos del Motor, empresa organitzadora, informarà puntualment de qualsevol novetat en els seus canals d’informació.

Expoterraria també ha estat ajornat per les mateixes causes, i l’organització, Liderexpo S.L., ja treballa amb La Farga per poder oferir una nova data de celebració.

La resta d’activitats previstes en el calendari d’aquest primer semestre estan treballant possibles escenaris segons evolució de les circumstancies excepcionals en les que ens trobem.

També s’ha suspès, en aquest cas, els exàmens que fa el Departament de Territori, destinats al sector del transport, i que s’havien de celebrar el proper dia 20, i les classes de patinatge de l’Escola de Patinatge Inline.