Tres concerts de luxe per Festes de Primavera

La Farga de L’Hospitalet tornarà a ser l’escenari dels grans concerts de les Festes de Primavera de la ciutat amb la presència del millor pop i rock fet a Espanya.

Les propostes cobreixen un ampli espectre en aquest terreny amb les actuacions d’Hombres GLoquillo, Los Suaves, Boni de Barricada i l’hospitalenc Antonio Orozco.

Divendres 22 abril (21.30h)
HOMBRES G – Grandes éxitos
David Summers i els seus celebren 30 anys d’èxits amb una gira antològica que recupera tots aquests hits inesborrables que els han convertit en autèntics clàssics del pop espanyol. Una cita ineludible amb una de les pàgines més divertides, cantables i ballables de la nostra història musical.

Dissabte 23 abril (20h)
OTRA NOCHE SIN DORMIR PARTE 2: LOQUILLO + LOS SUAVES + BONI (BARRICADA)
La primera part, que va tenir lloc el 2008 amb Rosendo, Barricada i Aurora Beltrán, va suposar un èxit aclaparador. Ara, vuit anys després, tot apunta que Otra noche sin dormir parte 2 repetirà la gran acollida de la seva predecessora. Raons no li falten: Loquillo presentarà nou disc a L’Hospitalet, Los Suaves protagonitzaran un dels últims concerts de la seva anunciada gira de comiat definitiu i Boni, guitarrista i compositor de Barricada, estrenarà la seva proposta en solitari. En resum, concert triple amb novetats i grans emocions rockeres per a la nit de dissabte.

Diumenge 24 abril (19h)
ANTONIO OROZCO
L’hospitalenc Antonio Orozco necessita poques presentacions i menys a la seva ciutat. Orozco ha demostrat amb talent i tenacitat que es pot arribar molt lluny des d’uns orígens humils. Grans temes com Devuélveme la vida, Qué me queda o Rarezas certifiquen la vàlua d’un artista únic, la carrera del qual segueix donant fruits sucosos com el recent Destino (2015).

Les entrades es poden adquirir a partir d’avui on line a través d’El Periódico: entrades.elperiodico.cat


X