Varietat de fires i salons a La Farga de L’Hospitalet

Tardor 2019-20

La Farga Centre d’Activitats i La Farga Congress ja estan preparades per rebre tots els seus esdeveniments, fires, salons i congressos durant la tardor 2019. El nostre recinte consolida salons i fires relacionades amb l’oci familiar i de benestar personal. Repeteixen salons com VeggieWorld i Magic Internacional i esperem les novetats que ens presenten les activitats clàssiques a La Farga com Creativa i Expoterraria.

50a edició d’Expoterraria

Uns dels salons més clàssics de La Farga és Expoterraria, la més gran fira internacional de Rèptils, Amfibis, Peixos, Invertebrats i Petits Mamífers. Aquesta mostra, que ocupa uns 3.000m2 del recinte principal, ofereix als aficionats l’oportunitat de veure animals criats en captivitat i, per tant, d’excel·lent qualitat.

Expoterraria, arriba a La Farga amb una cinquantena d’expositors, i pretén ser un punt de contacte, nacional i internacional entre aficionats i criadors, amb la possibilitat de tenir la millor informació sobre la cura que han de tenir les diferents espècies d’animals participants a la fira.

A més enguany per l’edició número 50 l’organització ens proposa una sèries d’activitats, ponències, tallers infantils i xerrades relacionats amb la conscienciació sobre aquest món animal i com tenir cura d’aquests tipus d’espècies. Entre els participants i hi ha el CRAM, Centre de Recuperació d’Amimals Marins i el CRARC, Centre de Recuperació d’Animals i Rèptils de Catalunya. Expoterraria se celebra aquest dissabte 28 de setembre, de 10 h a 19 h.

Octubre amb VeggieWorld, Saló de Vehicles BMW i Escola Nova 21

El saló per excel·lència del món vegà és VeggieWorld, i repeteix emplaçament. Torna a La Farga per oferir-nos tot allò relacionat amb l’alimentació vegana, el món animal i també el cosmètic. A Veggie World trobarem, més enllà del gairebé centenar d’expositors, xerrades per conèixer molt més aquest món de respecte al planeta, tallers infantils i propostes gastronòmiques per a tots els gustos. VeggieWorld, tot un estil de vida que va l’alça, se celebra els dies 5 i 6 d’octubre.

El mes d’octubre el completem amb el Saló per a Vehicles d’Ocasió BMW Premium Selection, del 17 al 20, la cloenda d’Escola Nova 21 (dissabte 26 octubre). Per a Escola Nova 21 “l’objectiu final és que tot infant, independentment del seu context i condicions, pugui gaudir en qualsevol centre del Servei Educatiu de Catalunya d’experiències d’aprenentatge empoderadores i rellevants que li permetin desenvolupar el seu projecte de vida amb dignitat, sentit i benestar”. En aquest mes, també tindrem l’obertura del Curs 2019-20 de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella de L’Hospitalet (dijous 31 d’octubre).

Novembre és per a Creativa i el retorn de Màgic Internacional

La Farga de L’Hospitalet, en la seva totalitat, torna a acollir un dels seus salons més importants de l’any: Creativa Barcelona, el Saló de les manualitats, labors i belles arts. Tot un munt d’experiències per viure i veure tot allò relacionat amb l’oci creatiu. Creativa, organitzat per Conceptum arriba a la seva catorzena edició i espera repetir l’èxit sostingut que cada any ens aporta.

Màgic Internacional torna a escollir La Farga Centre d’Activitats, per segona vegada, per mostrar-nos la fira més important a nivell europeu del sector de la nova espiritualitat i el creixement personal. En aquesta 35a edició, ocupant la totalitat dels 10.000m2 del recinte, l’organització espera superar l’èxit de l’any passat. Tornaran a passar per les nostres internacionals els mèdiums i experts en la matèria més importants i influents del món.

La tardor donarà pas al Nadal, amb les tradicionals activitats de ciutat i les propostes relacionades amb el Kaliu Gel. (Pista de Gel i Tobogan Gegant).


X