VeggieWorld Farga

De nou la Veggie World, a La Farga Centre d’Activitats

La fira vegana més antiga d’Europa torna a La Farga de L’Hospitalet per segona edició

La Veggie World, promoguda per ProVeg España, se celebra els dies 5 i 6 d’octubre de 2019, amb la participació de més de 80 expositors que presentaran el més destacat en cosmètica, moda i, especialment, alimentació vegetal.

Conferències i les millors delícies veggie de restaurants per degustar, foodtrucks i showcookings completen un intens programa d’activitats amb el qual intentar superar l’èxit de l’edició de l’any passat a L’Hospitalet, a la qual van assistir més de 5.000 persones.

Entre les novetats, el programa compta amb ponents com Aitor Sánchez, nutricionista autor de “Mi dieta cojea”; Lucía Martínez, autora del blog “Dime qué comes”; Maria Murnau, il·lustradora de @WonderVeggie (també creadora de @FeministaIlustrada) o l’influencer Álex Puértolas.

En aquesta ocasió també tornen Marta Martínez, instagramer i autora del blog “Mi Dieta Vegana”; les creadores del canal de YouTube Reinas y Repollos; o Nikotxen, autor de l’exitosa webserie Cálico Electrónico i avui animalista convençut. Un dels showcookings anirà a càrrec de Consuelo Morcillo, blocaire de Earthly Taste.

Entre els expositors hi haurà representants d’alimentació, ONG, editorials, cosmètica, moda o restaurants, amb interessants propostes com el xoriço de carbassa o bosses de cuir vegà.

10% de la població

A Espanya hi ha 3,6 milions de persones (9,9%) que basen la seva dieta, exclusivament o majoritàriament, en productes vegetals, segons un estudi de la consultora Lantern. Hi ha un 7,9% de flexitarians, un 1,5% de vegetarians i un 0,5% de vegans. En comerços i restaurants cada vegada hi ha més opcions per a una alimentació vegetal.

“Amb aquesta fira, el nostre objectiu és crear un esdeveniment inspirador en el qual la gent prengui consciència i es normalitzi l’estil de vida 100% vegetal, per desterrar tots els falsos mites que existeixen sobre això”, diu Cristina Rodrigo, directora de ProVeg Espanya.

VeggieWorld, una fira amb trajectòria, la primera Veggie World del món va tenir lloc el 2011 a Alemanya. Des de llavors s’ha celebrat a nou països del món, inclosos la Xina i Hong Kong. A Espanya, hi ha edicions a Madrid i Barcelona.

Dades bàsiques
Veggie World Barcelona 2019
On: La Farga de L’Hospitalet
Dies: 5 i 6 d’octubre de 2019
Horari: Dissabte 5 d’octubre, de 10 a 20 hores. Diumenge 6 d’octubre, de 10 a 19 hores.
Preu entrades: Prevenda en línia: 7 € (un dia) i 11 € (dos dies). A taquilla: 9 € (un dia) i 13 € (dos dies). Entrada reduïda (només a taquilla) a 7 € per a estudiants, persones en situació d’atur, persones amb discapacitat i majors de 65. Els nens de fins a 14 anys poden entrar gratis si van acompanyats per un adult.
Transport: Metro parada Rambla Just Oliveras (línia 1) i tren R1, R3 i R4, parada l’Hospitalet.

ProVeg Espanya, promotora de la fira, és una organització per la consciència alimentària que promou l’alimentació 100% vegetal. També està present a Alemanya, Holanda, Regne Unit, Polònia, Sud-àfrica, EUA i la Xina.


X