Saló Cinema Àlex Murrull

Àlex Murrull: “Enguany el saló tindrà un rellançament”

Del 2 al 4 de febrer

El Saló del Cinema i les Sèries obrirà les seves portes aquest divendres, havent-se consolidat en el calendari d’esdeveniments d’aquest sector a nivell català.

El Hall Bar de La Farga Congress ha estat l’escenari de la seva presentació amb la presència del director del Saló del Cinema i les Sèries, Àlex Murrull, el regidor de Cultura de L’Hospitalet, David Quirós, el president de La Farga de L’Hospitalet, Jose Ma García Mompel i Àlex Casanovas, president de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya.

El director del saló, Àlex Murrull, ha destacat que enguany el saló “tindrà un rellançament” i també ha agraït el suport que rep aquest certamen de l’Ajuntament de L’Hospitalet, com de la pròpia Farga.

Per la seva banda, el regidor de Cultura i Innovació Social, David Quirós, ha destacat que la ciutat aposta per la cultura i aposta pel cinema i les sèries i que aquest saló “en tres anys ha arribat a la ciutat per quedar-se”.

També ha tingut presència, com cada any, l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, amb el seu president Àlex Casanovas, que ha recordat que “s’està parlant molt de les dificultats de TV3, i que és un bon moment per també per recordar que coses com aquest Saló del Cinema i les Sèries tenen un valor que cal tenir en compte”. L’AADPC col·labora activament en l’organització de la tradicional jornada de Taules Rodones, que es farà divendres al matí, i que enguany tindrà tres taules en diferents sales, amb Directors/es de càsting, Directors/es artístics i Guionistes.

La roda de premsa l’ha tancat el president de La Farga Gestió d’Equipaments Municipals, José María García Mompel, que ha assenyalat “la importància de reforçar aquests tipus d’esdeveniments per un impuls econòmic de la propi ciutat i també pel paper social que ha de complir un espai com La Farga”.

Nota de premsa Saló del Cinema i les Sèries


X