Saló Cinema Sèries 3a vista

Tercera edició del Saló del Cinema i les Sèries a la vista

El primer cap de setmana de febrer tot un món cinèfil, a La Farga de L’Hospitalet

El Saló del Cinema i les Sèries ja té a punt la seva tercera edició, que se celebrarà del 2 a 4 de febrer de 2018, a La Farga de L’Hospitalet.

L’organització del certamen ja treballa per tenir-ho tot a punt, per al primer cap de setmana de febrer, amb l’objectiu de seguir consolidant aquest esdeveniment, que en dues edicions ha comptat amb l’assistència de més de 45.000 persones.

L’esdeveniment, organitzat per CinemaWorld i La Farga, tornarà a reunir el món del cinema i les sèries en un mateix espai, durant tres dies amb un munt d’activitats, exposicions, ‘escape rooms’, projectes de crowdfunding, xerrades i la tradicional jornada de Taules Rodones amb la presència de directors, guionistes, actors, promotors, etc.

La tercera edició del Saló del Cinema i les Sèries comptarà amb 115 expositors d’empreses relacionades amb el sector, 10 exposicions, diferents activitats i les més de 35 xerrades amb especialistes i professionals del món del cinema. Per a les xerrades d’aquesta edició any es compta amb la presència del director de cinema Nacho Vigalondo (Los cronocrímenes, Open Windows, Colossal), el còmic, guionista i actor Berto Romero (Tres bodes de más, Ocho apellidos catalanes), Alberto Ammann, actor de Narcos i l’editor i historietista Manuel Bartual (conegut pel seu viral relat de misteri a base de tuits).

Entre les 10 exposicions que visitaran el Saló del Cinema i les Sèries destaquen, amb 400m2, una dedicada a la saga cinematogràfica de Harry Potter, una mostra de l’univers Star Wars i Alien i una mostra de cotxes de cinema amb El Coche Fantástico y el cotxe del General Lee.

Presència internacional

Enguany també hi haurà presència internacional amb la col·laboració de la productora i distribuïdora francesa Gaumont, que ens portarà a La Farga una mostra d’objectes de cinema, com el vestuari de pel·lícules de Luc Besson entre les que es troben ‘Leon’, ‘El profesional’ o ‘El quinto elemento’. A més també exposarà al saló el Museu del Cinema i Miniatures de Lió, que col·laborarà amb diferents mostres de vestits originals utilitzats en films de produccions de Hollywood.

Durant el Saló del Cinema i les Sèries, i per segon any consecutiu, tindrem la presència de l’Espai d’Imatge i Tecnologia on professionals i aficionats podran gaudir de 500m2 de tecnologia amb les darreres novetats en vídeo, fotografia, realitat virtual, xerrades i masterclass.

Una altra de les activitats serà la possibilitat de poder fer doblatge de veu a càrrec de l’empresa catalana Dubbing.

En l’espai de realitat virtual hi haurà l’exhibició d’obres cinematogràfiques de 360º, a més de l’estrena de la pel·lícula produïda pels participants del taller de realitat virtual organitzat per Garage Stories i el propi Saló del Cinema i les Sèries.

La tradicional jornada de Taules Rodones, que es farà divendres al matí, tindrà tres taules en diferents sales, aquest any amb Directors/es de càsting, Directors/es artístics i Guionistes. Aquesta activitat és oberta al públic i s’espera l’assistència, com cada any, d’estudiants relacionats amb el món audiovisual i joves professionals.