Consolida Farga

El Saló del Cinema i les Sèries es consolida

27.000 visitants

La tercera edició del Saló del Cinema i les Sèries ha tancat mantenint les xifres d’assistència d’anys anteriors, el que demostra la consolidació d’aquest certamen organitzat per CinemaWorld i La Farga de L’Hospitalet.

27.000 visitants ha tingut enguany aquest esdeveniment despertant un gran interès entre el públic jove, que ha gaudit d’aquest saló on es mostra tot allò relacionat amb el cinema i les sèries. L’alt contingut d’activitats, xerrades, estands, l’escape rooms, han fet les delícies dels visitants.

L’exposició de Harry Potter, totes les activitats relacionades amb Star Wars i la sèrie V, la jornada de Taules Rodones organitzades per l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, i la resta de xerrades, amb Alberto Ammann i Berto Romero, com a personatges més destacats, són les han aixecat més expectació entre el públic.

Els organitzadors, força satisfets amb el saló que s’acaba de tancar, ja es posen en l’horitzó una quarta edició on es busqui anar més enllà, cercant no només consolidar-ho encara més sino l’excel·lència.


X