Interès entre joves SCiS

Núria Marín: “El saló desperta un gran interès entre els joves”

Tercera edició del Saló del Cinema i les Sèries

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín ha assistit avui a la inauguració de la tercera edició del Saló del Cinema i les Sèries, que organitza Cinemaworld i La Farga de L’Hospitalet i que se celebra des d’avui fins diumenge, 4 de febrer. A l’acte, també han assistit, entre d’altres el regidor de Cultura, David Quirós, i el director del Saló del Cinema i les Sèries, Àlex Murrull.

L’alcaldessa ha destacat la importància del certamen i el gran pas endavant que en aquesta edició ha fet el Saló del Cinema i les Sèries. Marín també ha ressaltat el gran interès que desperta el saló cultural entre els joves. “És molt important que la gent jove tingui referents a L’Hospitalet i la gran afluència de jovent, així ho demostra”.

L’esdeveniment torna a reunir el món del cinema i les sèries en un mateix espai, durant tres dies amb un munt d’activitats, exposicions, escape rooms, projectes de crowdfunding, xerrades i la tradicional jornada de taules rodones amb la presència de directors, guionistes, actors, promotors, etc.

La tercera edició del Saló del Cinema i les Sèries compta amb 115 expositors d’empreses relacionades amb el sector, 10 exposicions, diferents activitats i les més de 35 xerrades amb especialistes i professionals del món del cinema.