juny 2019

20jun16:0021:00III FÒRUM ECOTRANSPORTE

Detalls dels esdeveniments

Dijous 20 de juny de 16 h a 21 h

Diferents espais de La Farga Congress i La Farga Centre d’Acvitats acullen aquest dijous el 3r Fòrum Ecotransporte.

Transcalit (Federació Catalana de Transports de Barcelona) i Encamion.com organitzen la tercera edició del Fòrum Ecotransporte el proper dia 20 de juny, amb l’objectiu que tant carregadors i transportistes com a representants de l’administració pública exposin les seves idees sobre els reptes i desafiaments als quals s’hauran d’enfrontar pròximament.

A més, el Fòrum també tracta temes econòmics i ecològics, posant en relleu que la millora mediambiental en l’impacte del transport ha d’anar lligada a la reducció tant dels consums de combustible com dels costos de l’activitat.

Un dels moments clau del Fòrum, de la mateixa manera que en les edicions anteriors, serà el lliurament de premis als millors vehicles d’aquest últim any. En aquesta ocasió, el Volvo FH Globetrotter 460 GNL és reconegut com el camió més eficient en el recorregut de proves de Encamion; mentre que la gamma Mercedes-Benz Actros Cabina Digital es fa amb el premi a la Innovació en el Transport 2019 i l’Iveco Daily Bluepower GNC, amb el guardó a la Distribució i el Vehicle Comercial 2019. Així, Encamion destacarà els millors vehicles d’entre tots els que ha provat al llarg de tot l’any.

Hora

20/06/2019 16:00 - 21:00(GMT+00:00)

Lloc

La Farga Congress

c. Girona, 10. 08901 LHospitalet de Llobregat

Scroll al inicio