desembre 2023

12des09:0014:00JORNADA PER A L’OCUPACIÓ DE L’HOSPITALET

Detalls dels esdeveniments

L’Hospitalet organitza la 1a Jornada per a l’Ocupació per posar en contacte persones en cerca de feina amb empreses que tenen vacants, amb l’objectiu d’augmentar la inserció laboral i contribuir a la millora de l’ocupabilitat de la ciutadania.

L’esdeveniment serà el dimarts 12 de desembre, de 9 a 14 hores, a La Farga Congress (accés pel carrer de Girona, 10) i està destinat tant a persones en situació d’atur com en actiu. Hi han confirmat l’assistència més de vint empreses.

Durant la jornada, les persones inscrites tindran programades entrevistes amb personal de recursos humans. Seran converses directes breus d’entre 10 i 15 minuts, que els permetran contactar amb diverses empreses en un mateix espai.

De forma paral·lela, la jornada també comptarà amb conferències pràctiques per potenciar el perfil professional amb consells sobre el món del treball. Les activitats, impartides per experts en els recursos humans, seran d’accés lliure i no caldrà inscripció prèvia.

Les conferències seran les següents:
“Com saber-se vendre en el món laboral”, amb Mónica Mendoza.
“Com canviarà LinkedIn el 2024 si estàs buscant feina”, amb Àlex López.
“El teu treball del futur ets tu”, amb Joan Clotet.
“Aprendre és canviar: no deixis d’aprendre a aprendre per trobar la feina del teus somnis”, amb Virginio Gallardo.

També hi haurà una mostra d’empreses, una exposició amb productes i serveis sobre noves formes de buscar feina i un punt d’informació de l’Ajuntament on es donaran a conèixer els serveis de borsa de treball i els programes de formació municipals.

La jornada, promoguda per l’Ajuntament de L’Hospitalet, s’emmarca en les activitats del Pacte Local per l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de L’Hospitalet, un acord signat entre l’Ajuntament i agents socials: la Unió General de Treballadors de Catalunya (UGT), Comissions Obreres de Catalunya (CCOO), l’Associació Empresarial de L’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL) i Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC).

Més informació

Hora

(Dimarts) 09:00 - 14:00(GMT+01:00)

Lloc

La Farga Congress

c. Girona, 10. 08901 LHospitalet de Llobregat

Scroll al inicio