gener 2016

29gen(gen 29)10:0031(gen 31)20:00SALÓ DEL CINEMA I LES SÈRIES

Detalls dels esdeveniments

La Farga de L’Hospitalet i CinemaWorld organitzaran el Saló del Cinema i les Sèries, a La Farga Centre d’Activitats del 29 al 31 de gener de 2016.

Aquest certamen, innovador en el sector de fires i salons, és una nova aposta del Centre d’Activitats per també ser partícip en l’organització d’esdeveniments multitudinaris com el que ens portarà a principis d’any CinemaWorld.

El Saló del Cinema i les Sèries serà el punt de trobada de més d’un centenar d’expositors relacionats amb la indústria del cinema i les sèries per tal de donar a conèixer productes i serveis.

Durant tres dies La Farga de L’Hospitalet, a banda de la pròpia mostra dels expositors, serà escenari de nombroses activitats, com exposicions de fotografies, revistes, pòsters, màsterclass d’experts en cinema, on l’organització vol que els visitants siguin també protagonistes amb la seva opinió a través de les xarxes socials.

Els més de 8.500m2 del Centre d’Activitats s’ompliran durant un cap de setmana de cinèfils i aficionats per gaudir de tot allò que envolta aquest art.

El Saló del Cinema i les sèries es convertirà en un punt de lluita contra la pirateria de forma creativa i no sancionadora, un espai per conèixer noves tecnologies aplicades en aquest sector i sobretot un fòrum per mostrar l’evolució del cinema i el futur que ens espera.

Hora

29 (Divendres) 10:00 - 31 (Diumenge) 20:00(GMT+00:00)

Lloc

La Farga Centre d'Activitats

c. Barcelona, 2. 08901 LHospitalet de Llobregat

Scroll al inicio