novembre 2018

21nov(nov 21)08:3022(nov 22)18:00VI Congrés del Tercer Sector Social

Detalls dels esdeveniments

Organitzat per la Taula d’Entitats del Tercer Sector

El VI Congrés del Tercer Sector Social se celebrarà a La Farga Centre d’Activitats el 21 i 22 de novembre de 2018 sota el lema ‘Desigualtats socials, solucions locals’. Aquest VI Congrés suposarà un nou pas endavant per esdevenir un sector més fort, més compromès, més reconegut i més influent.

El VI Congrés té com a objectiu principal fer visible la tasca de les entitats socials, la rellevància de la interacció entre elles i les administracions locals i la importància d’enfortir aquesta feina diària per aconseguir una societat més justa i que vetlli per millorar la qualitat de vida dels col·lectius més vulnerables.

El VI Congrés comptarà amb una conferència inaugural, 2 grans col·loquis, 6 debats. També s’hi presentaran 54 experiències innovadores del Tercer Sector Social. Com a novetat, el VI Congrés acollirà un espai tecnològic on s’hi presentaran les apps socials adreçades al Tercer Sector i diferents experiències d’innovació tecnològica per a les entitats socials.

La inauguració del VI Congrés tindrà lloc a l’auditori del Museu del Disseny de Barcelona el dimarts 20 de novembre a la tarda. La resta d’activitats del VI Congrés (col·loquis, debats, ‘Speakers Corner’, Mostra d’entitats…) se celebraran a La Farga Centre d’Activitats.

Hora

21 (Dimecres) 08:30 - 22 (Dijous) 18:00(GMT+00:00)

Lloc

La Farga Centre d'Activitats

c. Barcelona, 2. 08901 LHospitalet de Llobregat

Scroll al inicio