Explora Kaliu Park

Explora el nadal amb el Kaliu Park de La Farga

Dijous 21, obertura de portes

Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet ja és a punt per obrir portes aquest dijous, 21 de desembre, amb una nova proposta per aquest esdeveniment nadalenc de La Farga Centre d’Activitats.

Kaliu Park retorna amb més força oferint molta més proposta d’oci, lleure, esport, emocions i sensacions que completarà el nadal a L’Hospitalet amb un munt d’activitats per a tots els públics.

La Farga Centre d’Activitats acollirà fins el 7 de gener una gran pista de patinatge sobre gel, un tobogan gegant i un espai amb jocs, tradicions, música i art. Tot plegat conformarà el Kaliu Park, previst durant les vacances escolars, en tres espais diferenciats: Kaliu Gel, Kaliu Creatiu i Kaliu Lúdic.

KALIU GEL

En el Kaliu Gel trobarem la pista de gel i el tobogan gegant. La pista de gel, construïda per l’empresa WWIP tindrà una superfície de 1.500m2 on es podrà patinar amb lloguer de patins. Hi haurà uns 200m2 de pista infantil per aquells patinadors/es primerencs.

El tobogan gegant tornarà a fer les delícies de tothom i serà una de les grans atraccions del Kaliu Park. En els seus 50 metres de llarg per 14 d’ample podran lliscar grans i petits. N-Ice és l’encarregada d’instal·lar aquesta estructura.

KALIU CREATIU

L’espai per desenvolupar els talents artístics serà aquest any el Kaliu Creatiu on hi haurà tallers de circ i percussió; música infantil amb concerts en directe; i activitats de ball.

El circ el portarà, amb gran carpa, el Festival Per Amor L’Hart, de l’entitat hospitalenca Bipolart, que ens presentarà l’espectacle de circ d’hivern ‘Estrellats’ i també diferents tallers de circ durant els dies del Kaliu Park.

La música vindrà de la mà de Lali Begood, que amb tres concerts en directe, portaran el kindie rock a totes les famílies visitants de KaliuPark. Lali BeGood actuarà els dies 23 i 29 de desembre a les 17.30 hores, i el 7 de gener amb una gran concert de fi de festa, també a les 17.30 hores.

En aquests espais, i durant totes els dies de Kaliu Park tindrem tallers i actuacions de dança urbana a càrrec de Street Dance Area i tallers de percussió amb l’Escola Drum Team.

Agenda completa de Kaliu Creatiu

KALIU LÚDIC

El Kaliu Lúdic està reservat per a un munt d’activitats, també per a tots els públics, entre les que trobarem esports: bàsquet 3×3, tennis taula; i espais de lleure amb un rocòdrom inflable, el ‘Món del Joc’, i una ludoteca infantil.

El Kaliu Park rebrà la visita del Pare Noel, els dies previs de Nadal, i del Patge Reial perquè tots els nens i nenes puguin donar-li les seves cartes.

El Kaliu Park serà d’entrada lliure per a tothom, excepte les activitats de Kaliu Gel on caldrà obtenir una entrada.

El Kaliu Park obrirà cada dia, del 21 de desembre al 7 de gener, des de les 11 hores fins les 21 hores. Hi haurà horaris especials el dia 25 de desembre (d’11 h a 14 h i de 17 h a 21h) i el 31 desembre (d’11 h a 19 h).


X