Kaliu Park web Farga

Kaliu Park estrena portal web

www.kaliupark.cat

Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet ha estrenat portal web per donar tota la informació necessària d’aquest esdeveniment nadalenc i que obrirà les seves portes el proper dia 21 de desembre.

En el web hi haurà tots tipus d’informació sobre el que és el Kaliu Park, amb els tres àmbits: Kaliu Gel, Kaliu Creatiu i Kaliu Lúdic, i amb els horaris i emplaçament del mateix.

En l’apartat de Kaliu Gel trobarem els preus de lloguer de patins, preus per baixar pel tobogan gegant i altres opcions. Pel que fa al Kaliu Creatiu, donarem detalladament l’agenda d’activitats previstes, on hi haurà taller de circ, espectacles i actuacions musicals en directe. Per últim el Kaliu Lúdic serà tot l’espai d’activitats infantils relacionades amb les sensacions i emocions per al més petits, amb ‘El Món de Joc’, bàsquet 3×3, tennis taula, i espais de lleure amb inflables i una ludoteca infantil.

El portal web també ve acompanyat de la posada en marxa de les tres xarxes socials de refèrencia: Facebook, Twitter i Instagram per tal d’estar ben connectats amb els usuaris i gent interessada en aquesta activitat nadalenca de la ciutat.


X