Torna el Kaliu

Torna el Kaliu Park a L’Hospitalet

Del 21 de desembre al 7 de gener

L’Hospitalet tornarà a comptar durant aquestes festes nadalenques del Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal. La Farga serà l’escenari d’aquest esperat esdeveniment amb pista de gel, tobogan gegant i diferents activitats lúdiques i esportives per a petits i joves, del 21 de desembre de 2017 al 7 de gener de 2018.

Kaliu Park retorna amb més força oferint molta més proposta d’oci, lleure, esport, emocions i sensacions que completaran el Nadal a L’Hospitalet amb un munt d’activitats per a tots els públics. La Farga Centre d’Activitats es tornarà a preparar per poder construir una gran pista de patinatge sobre gel, un tobogan gegant i un espai amb jocs, tradicions, música i art. Tot plegat conformarà el Kaliu Park, previst durant les vacances escolars, en tres ambients diferenciats: Kaliu Gel, Kaliu Creatiu i Kaliu Lúdic.

Tres ambients diferenciats

En el Kaliu Gel trobarem la pista de gel i el tobogan gegant. La pista de gel tindrà una superfície de 1.500m2 on es podrà patinar amb lloguer de patins. Hi haurà uns 200m2 de pista infantil per aquells patinadors/es primerencs. El tobogan gegant tornarà a fer les delícies de tothom i serà una de les grans atraccions del Kaliu Park. En els seus 50 metres de llarg per 14 d’ample podran lliscar grans i petits.

L’espai per desenvolupar els talents artístics serà aquest any el Kaliu Creatiu on hi haurà tallers de circ i percussió; música infantil amb concerts en directe; i activitats de ball.

El Kaliu Lúdic està reservat per a un munt d’activitats, també per a tots els públics, entre les que trobarem esports: bàsquet 3×3, tennis taula; i espais de lleure amb inflables, el ‘Món del Joc’, i una ludoteca infantil.

El Kaliu Park rebrà la visita del Pare Noel, els dies previs de Nadal, i del Patge Reial perquè tots els nens i nenes puguin donar-li les seves cartes.

El Kaliu Park serà d’entrada lliure per a tothom, excepte les activitats de Kaliu Gel on caldrà obtenir una entrada. El Kaliu Park obrirà cada dia, del 21 de desembre al 7 de gener, des de les 11 hores fins les 21 hores. Hi haurà horaris especials el dia 25 de desembre (d’11 h a 14 h i de 17 h a 21h) i el 31 desembre (d’11 h a 19 h).