"Lo Mejor de Aquí y de Allí" Concerts

La Farga escenari dels concerts multitudinaris de Festes de Primavera

Les Festes de Primavera del 19 al 23 d’abril

La Farga Centre d’Activitats serà un dels principals escenaris de les Festes de Primavera, enguany amb 4 concerts multitudinaris per a grans i petits.

Demarco Flamenco serà l’encarregat d’escalfar els motors la nit de divendres 20 d’abril. L’artista que ha triomfat a Youtube portarà el seu inconfusible estil de flamenc fusió.

Mikel Erentxun i Jarabe de Palo protagonitzaran una sessió doble el dissabte 21 d’abril. El cantautor basc presentarà el darrer treball en solitari, El hombre sin sombra, en un concert on combinarà nous temes amb cançons que han conformat la carrera musical d’Erentxun. Jarabe de Palo, la banda liderada per Pau Donés, celebrarà 20 anys als escenaris amb un concert on revisarà les cançons que els van fer populars: La Flaca, Depende i Grita.

Diumenge 22 d’abril, concerts en horari de matí i tarda dedicats al públic jove. Dàmaris Gelabert oferirà un concert matinal per als més petits on repassarà els èxits que han fent ballar grans i petits. Al vespre, Sweet California tancarà les festes amb el seu pop juvenil.

Més informació a la nostra agenda.


X