YoMo Hoffman Farga

“L’espai per al YoMo és més gran i lluminós a La Farga”

Durant quatre dies 15.000 escolars visiten La Farga

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha visitat aquest mati YoMo (The Youth Mobile Festival), el programa de ciència i tecnologia destinat als estudiants que se celebra per primer any a La Farga de L’Hospitalet, en el marc del Mobile World Congress.

Durant quatre dies, 15.000 escolars entre 10 i 16 anys passaran pel certamen. Durant la visita, Marín ha coincidit amb el CEO de GSMA Ltd., John Hoffman, qui ha valorat de forma molt positiva el trasllat d’aquesta activitat a La Farga Centre d’Activitats: “L’espai per al YoMo és més gran i lluminós a La Farga, logísticament també és millor”.

Núria Marín ha destacat “la importància que aquest certamen se celebri per primer cop a L’Hospitalet, en unes instal·lacions que per les seves dimensions i per la seva centralitat són del tot idònies per acollir un esdeveniment que s’adreça als estudiants de Catalunya i Espanya”.

L’alcaldessa ha explicat com d’important és apropar els estudiants a les noves tecnologies ja que aquestes els hi obren un munt de noves oportunitats professionals. “Aquí els estudiants poden experimentar la ciència i la tecnologia més sorprenent i és una forma molt efectiva de despertar el seu interès per una sèrie de matèries molt lligades a les noves tecnologies, que tenen un ampli ventall de sortides professionals i que contribueixen al nostre desenvolupament social i econòmic”.

Núria Marín també ha coincidit amb el xef hospitalenc Ferran Adrià i amb Joaquim Faura, director de Telefónica Catalunya, a l’estand que aquest grup empresarial multinacional de telecomunicacions ha instal·lat al certamen.

Fins divendres a La Farga

El YoMo (The Youth Mobile Festival) se celebra del 27 de febrer al 2 de març a La Farga Centre d’Activitats. Es tracta d’un festival de ciència i tecnologia amb espectacles de teatre en viu, tallers interactius i diverses activitats pràctiques per a alumnes de primària i secundària amb l’objectiu de traslladar l’aprenentatge de l’aula a la vida real.

Al certamen hi participen diferents empreses lligades al sector de les tecnologies, centres de formació professional, així com una desena de centres i instituts del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), entre d’altres.


X