RetroMoto Millora

RetroMoto Barcelona millora de forma notable

Amb 16.000 assistents a La Farga

El Saló RetroMoto Barcelona, que s’ha tancat aquest diumenge, s’ha assentat com a saló i fruit d’això és el volum d’activitat i la xifra d’assistents registrada a La Farga Centre d’Activitats, aquest cap de setmana passat, amb un creixement de gairebé el 40% sobre l’edició inaugural.

RetroMoto Barcelona ha rebut més de 16.000 persones en els dos dies i mig que el certamen ha estat obert, complint així les previsions més positives fetes per l’organització, que amb la celebració del saló al mes de març ha tingut molt èxit.

“Les conclusions després de la segona edició de RetroMoto confirmen que L’Hospitalet i Barcelona és l’emplaçament ideal per una fira com aquesta, ja que l’activitat dels clubs i l’interès en general al món de la moto a Catalunya, així com la seva història, permeten generar un ambient especial, com s’ha vist aquests dies”, assenyala el director de l’esdeveniment, José Enrique Elvira.

La presència d’una dotzena de clubs amb diferents activitats, l’oferta comercial de peces, recanvis i regals, l’exhibició de motos especials i tot el programa d’activitats ha permès que aquesta edició hagi estat molt completa i que els aficionats n’hagin gaudit.

Activitats ben rebudes

Aquesta edició del Saló RetroMoto Barcelona ha repercutit més en l’interès de l’afeccionat, la qual cosa ha quedat en evidència des del primer dia amb més públic en tot moment. Després de l’obertura de la saló el divendres, l’homenatge a Toni Gorgot i la presentació de les 3H de Resistència Clàssiques d’Alcarràs, primera prova de la Copa Catalana de Resistència Clàssiques, ja s’ha evidenciat major afluència d’interessats.

La mostra de la mítica marca OSSA dedicada als models que va fabricar de trial ha agradat molt, igual que alguns models exposats, com la Trans Ama Maltry o la JP primera sèrie, que han aixecat admiració donat que amb prou feines hi ha unitats a Espanya.

El més petits han tingut oportunitat de pujar a algunes minimotos i anar descobrint ja aquestes suggeridores màquines i creant afició, ja que també han passat per La Farga un molt públic familiar interessat a contemplar motos d’altres èpoques.

Ha estat en definitiva la confirmació d’una mostra que és pionera i que ha tingut un bon suport dels clubs i dels afeccionats, la qual cosa permet que l’organització, Eventos del Motor i La Farga de L’Hospitalet, continuïn amb aquest saló monogràfic dedicat a la motos clàssiques, i preparin ja l’edició de 2018.


X