VeggieWorld Farga

VeggieWorld escull La Farga per créixer

Dissabte 27 i diumenge 28 d’octubre

La Farga Centre d’Activitats acull per primera vegada VeggieWorld, la fira vegana més gran i antiga d’Europa.

Després de l’èxit de la seva primera edició, en aquesta ocasió l’esdeveniment, que el 2017 va aconseguir més de 5.000 visitants a Barcelona, i la participació de 70 expositors, arriba al nostre recinte per donar a conèixer nous productes vegans en alimentació, moda i cosmètica, a més d’un variat programa de conferències i activitats.

“La VeggieWorld és una oportunitat única de normalitzar l’estil de vida 100% vegetal, donar-lo a conèixer a més sectors de la població i desterrar tots els mites que existeixen”, explica Cristina Rodrigo, portaveu de ProVeg Espanya.

Aquesta organització per a la consciència alimentària, present també a Alemanya, Holanda, el Regne Unit i Polònia, és la impulsora de la fira. Amb la primera VeggieWorld celebrada a Espanya, ProVeg va demostrar que el veganisme no és una moda, sinó una realitat que interessa cada vegada a més gent: “El nostre objectiu és crear un esdeveniment inspirador en el qual la gent prengui consciència”, afegeix Cristina Rodrigo.

En aquesta II edició, primera a L’Hospitalet, la temàtica principal serà la sostenibilitat i l’impacte mediambiental, encara que també es parlarà de moda i cosmètica, sense deixar de banda la nutrició. Una de les grans novetats són les dues taules rodones en què es parlarà sobre veganisme en família i històries inspiradores.

A la zona d’activitats hi haurà des de tallers d’iniciació al zero waste fins showcookings de cuina d’aprofitament, rebosteria, ferments o formatges 100% vegetals. Entre els expositors, nous productes com “pollastre” vegetal, “salmó” a força d’algues, “formatges” francesos 100% vegetals, equipament per a motoristes sense cuir, etc.

Per facilitar que els assistents puguin gaudir de tal varietat d’opcions, aquest any també s’ofereixen passis especials de cap de setmana, una fet nou en la història de VeggieWorld.

VeggieWorld és una fira amb trajectòria, la primera edició de la VeggieWorld es va celebrar a Alemanya el 2011 i, per la seva gran acollida, en els últims anys ha anat creixent i expandint-se per tot Europa. Quan finalitzi 2018, la VeggieWorld s’haurà celebrat en nou països diferents, entre ells la Xina, el primer país no europeu que acull la fira.