33.000 BBF

33.000 persones passen pel millor Beer Festival

Nou èxit del Barcelona Beer Festival

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 7a edició del Barcelona Beer Festival (BBF), el festival de cervesa artesana més important del sud d’Europa. Al llarg de tres dies, més de 33.000 persones (xifres al tancament del festival) i més de 1.500 professionals acreditats han passat pel recinte de La Farga.

Els assistents han pogut escollir entre gairebé 500 cerveses (de més de 100 sortidors), i gaudir de música en directe, vuit propostes gastrònomiques de Km0 i tallers i activitats al voltant del món de la cervesa, com ara tasts o maridatges.

Com a novetat, aquesta edició el festival ha comptat amb la presència de la reconeguda cervesera The Alchemist (Vermont, US) que ha fet una edició especial d’una cervesa de la sèrie Skadoosh (IPAs de reconeixement mundial realitzades per la cervesera creadora de Heady Tooper). També hi hagut col·laboracions amb grans cerveseres i altres festivals (Chambly-Québec, la Brewers Association d’EUA o el Moscow Beer Fest).

Les millors cerveses artesanes

Aquest diumenge el festival ha acollit l’entrega dels premis Barcelona Beer Challenge, el concurs per triar la millor cervesa artesana que enguany celebrava la seva tercera edició amb 1.000 cerveses participants. El premi a la Millor Cervesera ha anat a parar a Il Birrificio di Cagliari (Sardenya) mentre que Wyllie Brewery (Sitges) ha estat guardonada amb el premi a Millor Cervesera novell.

BREWERY RANKING DEL BARCELONA BEER CHALLENGE
1. BIRRIFICIO DI CAGLIARI
2. BREW & ROLL
3. NÓMADA
4. OUD BEERSEL
5. OTHMAR BIER
6. FOUNDERS BREWING
7. BIONIC
8. ARRIACA
9. GUINEU
10. CASA BRUJA


X