RetroMoto

RetroMoto Barcelona, el nou Saló de la Moto d’Època i Accessoris de La Farga

Del 9 a l’11 de setembre

Clubs, aficionats, professionals del sector i propietaris de motos clàssiques de tot el nord-est peninsular tindran una cita ineludible a La Farga Centre d’Activitats, en celebrar-se RetroMoto Barcelona, I Saló de la Moto d’Època i Accessoris, que acollirà al voltant d’un centenar d’expositors.

Els representants de les empreses organitzadores: José Enrique Elvira, director general d’Eventos del Motor i José María Garcia Mompel, president La Farga Gestió d’Equipaments Municipals (fotografia) han signat el contracte de col·laboració pel qual el recinte acollirà aquesta fira de motos clàssiques.

Aquest certamen ocuparà 10.000 m2 i suposarà una exposició monogràfica sobre motos d’època, amb espais cedits gratuïtament als clubs interessats, que podran fer partícip al públic visitant de les seves activitats.

L’exposició comptarà a més amb una àrea especial i gratuïta per a exposició i venda de motos particulars, anomenada Cover Corral i patrocinada per l’asseguradora catalana ClassicCover. En aquesta zona, les places són limitades, es permetrà als propietaris que participin amb la seva moto disposar d’un passi permanent per accedir durant els 3 dies de fira, així com d’una altra sèrie de serveis per facilitar la venda dels seus vehicles, com els cartells anunciadors per posar les característiques o el preu.

A més, el certamen comptarà amb l’al·licient d’estacionament gratuït reservat a motos clàssiques, que quedaran en exposició cada jornada, de manera que puguin ser contemplades per tot el públic assistent i sigui una àrea expositiva més. Els assistents en aquestes motos tindran a més un descompte del 50% en el preu de l’entrada.

RetroMoto Barcelona es preveu així com una gran festa del món de la moto antiga i cita obligada per als aficionats, clubs, col·leccionistes, professionals i públic en general que vulguin gaudir de les motocicletes clàssiques i d’època.

El certamen s’estructurarà en dues grans línies ben diferenciades:

Zona Comercial, on l’objectiu serà afavorir l’intercanvi entre l’oferta i la demanda

  • Exposició i venda de motocicletes (professionals)
  • Motomobilia (mercat de peces, accessoris, recanvis, llibres, documentació, etc.)
  • Zona de particulars (àrea de venda de motos clàssiques)

Zona Expositiva, on es buscarà que l’aficionat gaudeixi de la fira

  • Exposicions monogràfiques
  • Estands de clubs
  • Activitats paral·leles (concentracions, sortejos, etc.)
  • Aparcament de motos clàssiques

La fira compta amb la garantia organitzativa d’Eventos del Motor, empresa líder en la posada en marxa de salons de vehicle d’època a la Península Ibèrica i amb l’experiència de La Farga de L’Hospitalet, que aposta un cop més per la col·laboració publicoprivada en l’organització d’esdeveniments d’èxit.

Eventos del Motor també celebra cada any l’AutoClássico de Porto (la major fira d’automòbil clàssic de la Península Ibèrica), Retro Clàssica de Bilbao, o les Retro Auto&Moto de Màlaga, Galícia i València, que juntament amb aquesta de Barcelona formen una important oferta en el sector.

D’aquesta manera La Farga de L’Hospitalet obrirà el seu calendari de tardor amb un saló que pot aplegar milers de visitants com els recents Saló del Cinema i les Sèries, Innova, Japan Weekend o la Pista del Gel.

Més informació sobre RetroMoto Barcelona: www.eventosmotor.com

cartelRetroMoto


X