Farga Any 2018

Creixement de La Farga durant el 2018

Fires i salons per a tots els públics i congressos socials, consolidats

La Farga Centre d’Activitats ha tornat a tancar l’any amb xifres excel·lents, tant d’assistents a tot tipus d’esdeveniments com d’espais utilitzats: la gran nau central amb 8.500m2, com els diferents espais de La Farga Congress, entre els que destaquen la Sala Polivalent i l’Auditori.

Més de 325.000 visitants ha tingut el 2018 La Farga Centre d’Activitats en esdeveniments de tot tipus, sobretot destinats al lleure familiar, cultura, innovació i també caràcter social. En total s’han utilitzat més de 1 milió de m2.

Salons i fires multitudinaris

Trobem salons i fires molt consolidats i amb concentració de públic ben jove en el Japan Weekend (25.000) i Saló del Cinema i les Sèries (27.000). Amb uns visitants fidels, i sobretot sector femení, com a Creativa (23.500) i altres un punt més sibarita en el Barcelona Beer Festival (33.000). En de les tendències alimentàries ha estat novetat enguany el saló Veggie World (7.000), que ens ha mostrat totes les tendències del món del veganisme, i que repetirà a La Farga en properes edicions.

Un altra novetat d’enguany ha estat el Magic Internacional (25.000), el gran saló internacional del món esotèric. També ha visitat per primer cop La Farga el Festival Playmobil (8.000) amb bona presència de famílies i col·leccionistes d’aquesta popular joguina. Han repetit salons habituals com RetroMoto (14.000) i Expoterraria (2.500).

Altres esdeveniments multitudinaris han estat els concerts de Festes de Primavera (5.000), la trobada de Zumba Colors (1.000), les celebracions del Dia d’Andalusia i Kaliu Park, l’espai lúdic de Nadal que tanca i obre l’any amb més de 125.000 visitants.

El MWC i Congressos de caràcter social, protagonistes

La Farga ha estat escenari també el 2018 del gran congrés mundial de telefonia mòbil que acull la ciutat des de fa un temps. El YoMo, Youth Mobile Festival ha aterrat al recinte per aportar més tecnologia i innovació entre els escolars catalans. També per celebrar el lliurament dels Student Awards, amb la presència de milers d’escolars.

La Farga s’ha consolidat també en acollir esdeveniments de caràcter social que redunden en el benestar de les persones. Dos grans congressos com el de la Taula del Tercer Sector i el Congrés de Serveis Socials Bàsics han servit per prendre consciència i debatre sobre diferents aspectes de la societat i on cal incidir per millorar-la des de tots els agents implicats.

També La Farga ha acollit actes del sector del cooperativisme amb l’Assemblea Anual d’Abacus i de la Fundació Santa Eulàlia i Fundació Creactiva.

L’any 2019, repetim

El calendari de 2019 ja està farcit d’activitat, amb novament els salons, congressos i fires consolidades al calendari, a més de d’Exposólidos, el gran Saló Internacional de la Tecnologia i Processament de Sòlids, que se celebra bianualment amb la presència des les principals empreses d’aquest sector industrial.

Pel que fa a la resta de novetats el Saló del Cinema i les Sèries canvia de dates, passant ara al mes de maig i RetroMoto es converteix en RetroMotor amb l’arribada de cotxes antics que acompanyaran també a la motocicleta clàssica.

Consulta l’agenda de 2019.


X